Elena Udrea promoveaza turismul romanesc pe Facebook

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, vrea sa promoveze turismul romanesc pe Facebook, "cea mai importanta platforma sociala de media din lume". In cadrul unei conferinte de presa, Elena Udrea a anuntat ca angajatii ministerului si agentii de turism vor lua lectii de la reprezentantii Facebook, pentru a utiliza eficient noile mijloace de comunicare in masa. "Vom elabora o strategie comuna pentru promovarea Romaniei pe canalele de social-media, Facebook va organiza sesiuni de training pentru angajatii MDRT si pentru agentii de turism", a spus ministrul, in timpul conferinte de presa de marti. Ulterior derularii campaniei dezvoltate prin parteneriatul dintre Ministerul Dezvoltarii si Turismului (MDRT) si Facebook in domeniul promovarii turismului din Romania, se vor face evaluari pentru a se vedea daca aceasta a condus sau nu la cresterea numarului de turisti, a mai spus Elena Udrea, in cadrul unei conferinte de presa. "Eficienta acestor campanii poate fi foarte usor verificata prin evaluarea numarului de turisti", a explicat ministrul. Potrivit Elenei Udrea, nu s-a stabilit inca un buget si nici detaliile campaniei de comunicare. "Suntem in faza stabilirii obiectivelor si a unui plan de actiune", a spus ministrul Turismului. La randul sau, vicepresedintele Facebook, Black Chandlee, a precizat ca este incantat sa promoveze Romania si sa-i faca pe utilizatorii Facebook constienti de lucrurile frumoase pe care le pot vizita in tara noastra. "Suntem bucurosi sa promovam ce se intampla in aceasta tara minunata si vreau sa o complimentez pe doamna ministru, pentru modul in care a abordat ideea promovarii Romaniei prin Facebook", a declarat Chandlee. Ideea promovarii turistice a Romaniei, cu ajutorul retelelor de socializare, este discutata inca din august. Reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului s-au intalnit, in vara, cu Mark Cowan, reprezentantul Facebook, in vederea dezvoltarii unui parteneriat care sa contribuie la promovarea turismului romanesc.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, vrea sa promoveze turismul romanesc pe Facebook, „cea mai importanta platforma sociala de media din lume”.

In cadrul unei conferinte de presa, Elena Udrea a anuntat ca angajatii ministerului si agentii de turism vor lua lectii de la reprezentantii Facebook, pentru a utiliza eficient noile mijloace de comunicare in masa.

„Vom elabora o strategie comuna pentru promovarea Romaniei pe canalele de social-media, Facebook va organiza sesiuni de training pentru angajatii MDRT si pentru agentii de turism”, a spus ministrul, in timpul conferinte de presa de marti.

Ulterior derularii campaniei dezvoltate prin parteneriatul dintre Ministerul Dezvoltarii si Turismului (MDRT) si Facebook in domeniul promovarii turismului din Romania, se vor face evaluari pentru a se vedea daca aceasta a condus sau nu la cresterea numarului de turisti, a mai spus Elena Udrea, in cadrul unei conferinte de presa.

„Eficienta acestor campanii poate fi foarte usor verificata prin evaluarea numarului de turisti”, a explicat ministrul. Potrivit Elenei Udrea, nu s-a stabilit inca un buget si nici detaliile campaniei de comunicare. „Suntem in faza stabilirii obiectivelor si a unui plan de actiune”, a spus ministrul Turismului.

La randul sau, vicepresedintele Facebook, Black Chandlee, a precizat ca este incantat sa promoveze Romania si sa-i faca pe utilizatorii Facebook constienti de lucrurile frumoase pe care le pot vizita in tara noastra.

„Suntem bucurosi sa promovam ce se intampla in aceasta tara minunata si vreau sa o complimentez pe doamna ministru, pentru modul in care a abordat ideea promovarii Romaniei prin Facebook”, a declarat Chandlee.

Ideea promovarii turistice a Romaniei, cu ajutorul retelelor de socializare, este discutata inca din august.

Reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului s-au intalnit, in vara, cu Mark Cowan, reprezentantul Facebook, in vederea dezvoltarii unui parteneriat care sa contribuie la promovarea turismului romanesc.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.