Elena Udrea, din nou la Timisoara. Ministrul merge si la Sannicolau Mare, unde semneaza un proiect de 20 milioane euro

Muzeul Banatului din Timisoara si doua proiecte din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbana a orasului Sannicolau Mare se semneaza, vineri, de catre ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea. In total, cele trei proiecte au o valoare de circa 30 de milioane de euro, conform datelor de la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest.

Primul proiect care va fi semnat, la sediul Consiliului Judetean Timis, este cel care priveste „Restaurarea si refunctionalizarea Castelului Huniade al Muzeului Banatului Timisoara”, al carui beneficiar este Consiliul Judetean Timis. Reabilitarea Castelului primeste 52,4 milioane lei, din care peste 33,5 milioane lei sunt fonduri nerambursabile.

Elena Udrea va pleca apoi la Sannicolau Mare, unde se vor finaliza procedurile pentru inceperea altor proiecte finantate din bani europeni: reabilitarea infrastructurii urbane a orasului prin realizarea de drumuri orasenesti si trotuare, sisteme de gestionare a apelor pluviale de suprafata, modernizare parcuri, respectiv „Prevenirea criminalitatii si cresterea sigurantei cetateanului prin monitorizare video”. Cele doua proiecte au o valoare totala de aproximativ 20 milioane euro (circa 85 milioane lei).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...