Elena Udrea a fost aleasa presedinte al PDL Bucuresti

Elena Udrea a castigat sefia PDL Bucuresti, filiala pe care a condus-o interimar in ultimele luni. Ea a devenit presedinte cu 979 de voturi  „pentru” din 999, in conditiile in care a fost singurul candidat pentru cea mai inalta functie din organizatie.

De-a lungul anilor, filiala PDL Bucuresti a fost condusa de nume sonore: Traian Basescu, Vasile Blaga sau Liviu Negoita. Dar niciodata de o femeie. De obicei, sefia filialelor centrale ale partidelor a fost o trambulina spre Primaria Capitalei. La asta se gandesc si adversarii politici ai Elenei Udrea, care oscileaza intre teama si admiratie.

Elena Udrea a fost incurajata si laudata de liderii partidului invitati la eveniment pentru decizia de a-si asuma postura de presedinte al organizatiei din Capitala, fiind comparata chiar cu personajul din filmul Kill Bill.

Intre cei care au luat cuvantul pentru a-si exprima sustinerea pentru Udrea s-a numarat deputatul Cristian Boureanu, care a apreciat faptul ca un politician de sex feminin obtine o postura de sef de organizatie in Capitala.

„Cred ca este pentru prima oara cand organizatia de Bucuresti a unui partid este condusa de o femeie, si eu cred ca este primul pas catre ceva nou, si totdeauna PD, de 15 ani a venit cu ceva nou la Bucuresti, cu ceva curajos, ceva care ar fi putut sa miste un oras cu doua milioane de oameni care reprezinta motorul acestei tari. Astazi, PDL a facut o miscare foarte curajoasa, o miscare care ne expune si o miscare care ne obliga, si eu am incredere ca Elena Udrea reprezinta motorul unei generatii si motorul a aproape 50% din populatia Romaniei, femei curajoase care muncesc alaturi de noi”, a spus Boureanu, citat de NewsIn.

Nici presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, nu s-a lasat mai prejos in aprecieri laudative, constatand ca in sala se afla lideri ai partidului din intreaga tara. „Exista o singura explicatie pentru care astazi suntem la Bucuresti, dragi colegi, am venit sa luam lumina. Ori de cate ori PDL i-a fost greu a venit la Bucuresti, a venit sa ceara lumina si mai mult decat atat, sa gasim de fapt solutiile pentru a depasi acest moment”, a sustinut Anastase.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.