Elbi Universul Electricelor a deschis o noua locatie, pe Calea Sagului 134A. Ce produse pot cumpara timisorenii

TIMISOARA. Lider national in distributia si vanzarea profesionista de produse si servicii destinate domeniului electric, ELBI Electric & Lighting a deschis un magazin nou Universul Electricelor, in Timisoara.

Cu o activitate neintrerupta de aproape 30 de ani, cel mai mare distribuitor din Romania de produse electrice vine in intampinarea profesionistilor – electricieni, instalatori, dezvoltatori locali, dar si a clientilor ocazionali.

Ce puteti cumpara de aici? De la cabluri electrice la trasee pentru cabluri, aparataj, protectii, conectica, security, corpuri de iluminat tehnice, corpuri de iluminat decorative sau surse de iluminat, in cea mai variata gama de pe piata.

Noul magazin ELBI Universul Electricelor se afla pe Calea Sagului nr. 134A din Timisoara, intr-un spatiu generos, de 700 mp. Veti gasi aici peste 3.000 de articole si acces de 24-48 de ore la intreg portofoliul Elbi, care cuprinde nu mai putin de 18.000 de produse distincte stocabile in depozitul central.

VIDEO: George Stefanita

ELBI Universul Electricelor isi propune, pe termen mediu, deschiderea a 30 de unitati teritoriale in cele mai importante localitati de pe teritoriul Romaniei. Pana in acest moment sunt deschise 13 magazine in orase precum: Sibiu, Oradea, Arad, Cluj-Napoca, Bistrita, Targu-Mures, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Craiova, Deva, Galati si Timisoara.

Cu o chipa de profesionisti, prin inovatie, dinamism, flexibilitate, seriozitate si integritate, ELBI ofera si servicii de iluminat public stradal si retele electrice, iluminat arhitectural si rezidential, iluminat cladiri de birouri, iluminat industrial, proiectare si execuție tablouri electrice, instalatii electrice pentru interior si exterior.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...