Noutati :

Ei sunt castigatorii celei de-a X-a etape a Campionatului de Automobilism Timis! Cum a decurs concursul de ‘legal drift’!

3 noiembrie, 2014 - 07:31 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0
Sub denumirea  “Super Rally-Sprint-Kart-Drift Timisoara Gold Cup 2014′, penultima etapa a Campionatului Judetean de Atomobilism s-a bucurat de un real succes in randul pilotilor timiseni si nu numai.
Pentru ca intrecerea desfasurata pe Aleea FC Ripensia, in parcarea din fata stadionului Dan Paltinisanu a cuprins, pe langa cele doua manse de rally sprint  si o sectiune de drift, care i-a implicat si pe spectatorii prezenti la fata locului.
Timisorenii au putut simti adrenalina caracteristica unui concurs de drift avand ocazia sa urce in bolizii de concurs, in dreapta pilotilor, in cadrul unei reprize de Taxi Drift.
Dintre participantii inscrisi in competitie la primul concurs de ‘legal drift’ gazduit in Timisoara cel mai bine s-a descurcat Sergiu Tirla, care a concurat cu un BMW E30. Adrian Marcovici si Raul Cotut au completat podiumul la aceasta sectiune, la care au fost inscrisi in total 10 piloti.
Nu doar drift-urile au asigurat insa spectacolul la cea de-a X-a etapa a Campionatului Judetean de Automobilism Timis.  Concurentii care s-au intrecut in cele doua manse de rally sprint desfasurate pe  traseul de 1,8 km, amenajat pe platoul din fata Peluzei Nord a stadionului ‘Dan Paltinisanu” nu s-au lasat nici ei mai prejos. Lupta pentru primele locuri a fost una foarte starnsa la mai multe dintre categoriile de concurs.
La Clasa I s-a impus in final Florin Sburlea cu un timp de etapa de 02:43.50, urmat de Catalin Istoc (02:51.50) si Preunca Daniel (02:53.96).
Castigator la Clasa II,  a fost Alexandru Krepelka(02:36.15), cel care a obtinut primul loc si la Clasa a III-a(02:36.28).
La Clasa II  podiumul a fost completat de Florin Sburlea(02:41.86) si Claudiu Popa(02:42.30), iar la Clasa  III, locul II i-a revenit lui Peter Nemeth(02:48.23) iar locul III i-a revenit lui Marius Giurisici(02:50.55).
La inaltime au fost si debutantii, Mihai Preunca ocupand prima pozitie la aceasta categorie cu un timp de etapa de 02:47.23.
In ceea ce priveste competitia juniorilor, Cristian Sugar a fost cel care a fost desemnat castigator, cu un timp de 03:02.57, iar la ‘feminin”, Popa Alina nu a avut concurenta, incheind competitia cu un timp de 03:20.69.
Odata cu cea de-a X-a etapa a Campionatului Judetean de Automobilism s-a desfasurat si etapa a X-a a Campionatului Judetean de Karting. Mario Iordache s-a clasat pe primul loc atat la Clasa Puffo Super Sport, cat si la Clasa Super Sport Juniori.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...