Noutati :

Eficienta companiei de apa din Timisoara, Aquatim, probata si la nivel national

20 iunie, 2017 - 02:34 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Radiografia sectorului de apa din Romania, o analiza a situatiei financiare si performantei a 41 de companii de apa in anul 2016, realizata de BDO Romania, pozitioneaza Aquatim in zona de top a firmelor de profil, din punct de vedere al eficientei economice.

Studiul releva faptul ca societatea timiseana de apa si canalizare este cea mai buna din tara la veniturile din exploatare, raportate la numarul de angajati (lei/angajat/luna). Acest indicator reprezinta, de fapt, productivitatea muncii, unul dintre indicatori de baza, ce reflecta eficienta unei companii.

Pozitia numarul 1, detinuta de Aquatim la acest indicator, este cu atat mai importanta cu cat, analizand tarifele de apa din tara, societatea are unul dintre cele mai mici tarife. Tariful de 3,11 lei/mc plaseaza Aquatim pe antepenultima pozitie, mult sub media pe tara.

Pozitionarea companiei timisene de apa in analiza BDO – un studiu profesionist si obiectiv – reflecta eficienta sa economica si grija pentru banii publici. Acest lucru este posibil atat datorita activitatii coerente a colectivului societatii noastre, cat si numeroaselor investitii pe care Aquatim le face constant in ultimii ani, cea mai mare parte fiind din surse nerambursabile.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...