Noutati :

Educatia inginereasca in era digitala – conferinta de prestigiu gazduita de Universitatea Politehnica Timisoara

13 mai, 2015 - 01:06 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

Timisoara: In perioada 14-15 mai 2015, Universitatea Politehnica Timisoara gazduieste cea de a 4-a Conferinta a Coalitiei Romane pentru Educatie in Inginerie – CREDING, “Provocarile secolului XXI si educatia inginerilor”.
ingineri
Conferinta CREDING 2015 va aborda pe parcursul zilelor 14-15 mai 2015, teme majore precum:
1. Educatia inginereasca in era digitala. Schimbari de paradigma prin generalizarea utilizarii tehnologiei informatiei si a comunicatiilor (TIC) in procesul educational.
2. Educatia continua a inginerilor in contextul dinamicii accentuate a pietei muncii, a dezvoltarii tehnologiilor secolului XXI, a globalizarii si dezvoltarii durabile.
3. Re-definirea domeniilor principale pentru educatia inginereasca in acord cu cerintele si dinamica pietei muncii, in conditiile mentinerii sau cresterii flexibilitatii specializarilor din cadrul fiecarui domeniu.
4. Strategii de atragere a absolventilor de liceu spre educatia inginereasca.
5. Evaluarea si acreditarea institutiilor de Invatamant Superior tehnic

Lucrarile conferintei se vor desfasura in Sala Mare a Senatului, Piata Victoriei nr.2 si la Biblioteca UPT, Bvd. Vasile Parvan Nr. 2b.

Programul detaliat al conferintei poate fi consultat pe creding.ro

La lucrarile conferintei vor avea alocutiuni invitati reprezentanti ai mediului universitar tehnic, mediului preuniversitar si o parte dintre cei mai importanti angajatori din mediul privat cu activitati economice in Vestul Romaniei, iar rezolutia conferintei va fi transmisa tuturor forurilor decidente in domeniul educatiei, cercetarii, economiei, muncii si protectiei sociale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...