Noutati :

Echipament ecologic de cleaning, in santierul Openville Timisoara

24 iulie, 2018 - 12:51 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
1

Compania IULIUS, dezvoltatorul ansamblului Openville Timişoara, manifestă preocupare pentru protecţia mediului. Astfel, din această lună, în Openville funcţionează o staţie hidraulică instalată special pentru a curăţa roţile camioanelor şi autospecialelor care tranzitează şantierul.

Staţia a fost achiziţionată din Austria şi este ecologică, având un consum redus de apă şi energie, datorită tehnologiei utilizate, care permite reciclarea şi reutilizarea apei. Totodată, este dotată cu un sistem automat de eliminare a nămolului, care asigură curăţarea eficientă a roţilor.

În timp ce camionul rulează încet pe rampă, detectoare pe bază de infraroşu declanşează automat procesul de spălare, iar peste 100 de duze pulverizează apa pe roţi, de dedesubt şi din laterale. Apa se întoarce într-un rezervor unde este reciclată.

Staţia hidraulică are toate funcţiile controlate electronic, nu necesită operator şi în doar două minute un camion părăseşte şantierul complet curăţat.

După cele două clădiri de birouri finalizate în 2017, în Openville Timişoara se lucrează la alte două imobile office. UBC 3 are o suprafaţă de 19.000 mp închiriabili şi va fi finalizată în acest an. UBC 0 va dispune de 52.000 mp de spaţii office şi va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România (155 metri, 27 de etaje). În paralel, se lucrează la noile spaţii de retail, la o parcare subterană cu peste 580 de locuri şi la un tunel auto care va fluidiza traficul din întregul areal.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Era si cazul. Imediat cum s-a terminat de astfaltat strada si sensul giratoriu de la Pasajul Popa Sapca, ieseau camioanele de la Openville cu rotile pline de namol. In 2 zile nu se mai vedea asfaltul, ci doar namol pe strada. La santierul de la Isho, mediul si primaria le-a impus de la incepul statie pt spalatul rotilor. Aici dupa nu stiu cat timp…