Echipa PNL ii asculta pe timisoreni. Proiectele promise pentru zona Dambovita au fost uitate de administratia USR (P)

Echipa PNL Timișoara a continuat seria întâlnirilor pe cartiere cu locuitorii orașului. Zilele trecute, președintele PNL Timiș, Alin Nica, însoțit de președintele PNL Timișoara, viceprimarul Cosmin Tabără, alături de care s-au aflat consilieri locali și membrii în Biroul Permanent Local, s-au întâlnit cu locuitorii din Zona Dâmbovița.

Întâlnirea din Zona Dâmbovița a fost un nou prilej pentru a afla care sunt cele mai grave probleme cu care se confruntă timișorenii. M-a bucurat entuziasmul cu care am fost primiți, însă am văzut, din păcate, și multă furie față de administrația Fritz”, a declarat președintele CJT, Alin Nica.

Locuitorii din Dâmbovița s-au plâns că, după ce USR a câștigat Primăria Timișoara, Dominic Fritz și Ruben Lațcău au abandonat proiecte importante pentru cartierul lor cum ar fi complexul sportiv cu bazin de înot interior – exterior, sală de sport, pistă de alergare și loc de joacă pentru copii; extinderea și modernizarea Parcului Clăbucet; înființarea unui parc cu loc de joacă pe terenul fostei bălți; realizarea drumului de legătură Paul Constantinescu – Banatul; înființarea unui parc de mari dimensiuni, de 4 hectare; amenajarea terenului de tenis Dedeman; amenajarea parcării de pe strada Prahova cu piață volantă; extinderea școlii nr. 27 cu sală de sport și săli de clasă; efectuarea de reparații la trotuarele de pe strada Ana Ipătescu; demararea reparațiilor la Cinema Unirea și stabilirea unui concept de amenajare a spațiului public din exteriorul cinematografului.

Toate aceste proiecte le-au fost promise oamenilor, dar ulterior administrația le-a uitat. Sper ca în 2024 să se schimbe lucrurile, iar timișorenii, indiferent de cartierul în care trăiesc, să aleagă un primar responsabil și consilieri locali preocupați de bunăstarea comunității. Noi vom continua aceste întâlniri pe cartiere și vom încerca să îi ajutăm, atât cât putem, pe locuitorii Timișoarei. Spun atât cât putem pentru că, în cele mai multe cazuri, decizia aparține Primăriei. Chiar am fost întrebat de oameni de ce mai vin la întâlniri dacă nu îl pot obliga pe Dominic Fritz să facă ce a promis. Am răspuns că, într-adevăr, nu îl pot obliga, dar Timișoara reprezintă o parte importantă din județul Timiș și eu sunt obligat să văd ce merge și ce nu merge bine în acest județ. I-am atras atenția de mai multe ori primarului Timișoarei atunci când am constatat că lucrurile nu merg bine, dar, din păcate, m-am lovit aproape de fiecare dată doar de aroganță și de o lipsă crasă a dorinței de colaborare. Eu voi merge mai departe pe acest drum al colaborării și transparenței și mâna pe care i-am întins-o primarului Fritz chiar din prima zi de mandat este tot acolo, depinde doar de el dacă dorește să lucrăm împreună sau rămâne izolat pe direcția infatuării și a minciunii pe care îl duc colegii săi de partid”, a mai spus președintele PNL Timiș, Alin Nica.

E important să fim printre timișoreni, să aflăm problemele pe care le întâmpină zi de zi, să le spunem ceea ce am făcut sau facem pentru ei. Atâta timp cât voi fi în administrație, împreună cu colegii consilieri liberali, dar și membrii PNL, vom fi mereu printre ei. Va urma o nouă întâlnire într-o altă zonă a orașului, astfel încât să parcurgem orașul în totalitate, nu doar în campanie electorală”, a declarat președintele PNL Timișoara, viceprimarul Cosmin Tabără.

Articol susținut de PNL.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Mioriticus spune:

  Marea luptă contra primăriei continuă cu aceleași strîmbe și șmenuri de marele Nica campionul realizărilor mărețe.

  • Daniel spune:

   Pana una alta Nica are experienta de primar, stie care sunt necesitatile si daca il intrebi ceva concret iti poate da un raspuns pe loc. DoNimic in schimb nu spune nimic concret, ca trebuie sa vedem una alta, el nu are o parere, nu stie ce este necesar. Evident ca nu este pregatit pentru a administra un oras de peste 300.000 de locuitori si acest lucru se vede din toate ineptiile de studii pe care le face. Bine macar ca se abtine sa isi bage degetele in proiectele preluate de la vechea administratie care sunt executate cu aceiasi garba daca nu chiar intarziate si mai rau.

 2. Mioriticus spune:

  Cu tot cu experiența de primar de sat realizări zero ,la băgat de strîmbe super plus situația PNL-ului sub mîna lui catastrofală,deci putem să-i punem întrebări și sunt convins că are și răspunsuri dar paralele cu realitatea.