Noutati :

Echipa lui Vasile Blaga: Gheorghe Flutur a fost ales secretar general al PDL

30 iunie, 2012 - 03:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Vasile Blaga isi formeaza echipa. Cezar Preda, Cristian Preda, Mihai Stanisoara si Dorin Florea au fost alesi prim-vicepresedinţi ai PDL. Gheorghe Flutur a fost ales secretar general al PDL.

Cezar Preda a obţinut cele mai multe voturi, respectiv 926. Acesta a fost urmat de Dorin Florea – 881 de voturi, Cristian Preda – 872 de voturi si Mihai Stanisoara – 751 de voturi. De asemenea, Teodor Baconschi a obţinut 382 de voturi, iar Theodor Paleologu – 364 de voturi, acestia pierzand competiţia.

Vasile Blaga a fost ales presedintele PDL, cu 1197 de voturi „pentru” si 28 „impotriva”. El a fost singurul candidat la aceasta funcţie.

”Ma simt extrem de responsabil pentru viitorul partidului nostru. Am incredere ca astazi, in continuare, colegii mei vor alege un Birou Permanent National puternic, nu unul de reprezentare, unul care are prioritatile clar stabilite in motiune, nu numai reorganizarea partidului, nu numai reinceperea dialogului cu societatea civila care ne-a lipsit in ultimii trei, patru ani de zile, fiind preocupati mai mult de guvernare, ci și coagularea in jurul nostru a fortelor de centru-dreapta și de dreapta pentru a ne putea opune cu succes USL-ului in toamna”, a spus Blaga.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Salutam revenirea batranilor cu al lor limbaj de lemn !