Noutati :

Echipa filmului romanesc ‘Faci sau Taci’ prezenta la avanpremiera de la Shopping City Timisoara

7 martie, 2019 - 11:31 AM
Autor: Redactie      
Categorie: FUN
0

În data de 9 martie, de la ora 19:30, echipa filmului „Faci sau Taci” te așteaptă în avanpremiră la Cinema City din Shopping City Timișoara. Comedia autohtonă regizată de Iura Luncașu, te așteaptă cu o distribuție plina de vedete ca: Monica Bârlădeanu, Codin Maticiuc, Ana Baniciu, Giulia, Augustin Viziru, Levent Sali, Sandra Izbașa, Iura Luncașu. La finalul filmului, spectatorii vor avea ocazia să cunoască distribuția, să primească autografe și să le adreseze întrebări.

Filmul românesc „Faci sau taci” aduce în prim plan tot mai numeroasele reţele de traficanţi de carne vie, care de această dată au căpătat proporţii îngrijorătoare. O grupare atipică, fără nume, fără identitate, activează în România şi serveşte ţările vecine. Nimic amuzant până aici. Dar atunci când câţiva funcţionari români primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în ”Hola, mamacita, Shakira, Pique”, lucrurile se complică. Pornim în misiune, dar care-i aia? Noroc că există şi oameni competenţi. Misiunea e pe cale să înceapă. O echipă de 6 fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare. Se instalează tabăra de operaţiuni şi se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum mânuiesc rujul, trebuie să intre adânc sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia.

În seara avanpremierei, biletele de acces la film vor avea preț normal și vor putea fi achizionate de la casele de bilete Cinema City din Shopping City Timișoara sau online, de pe www.cinemacity.ro

Pentru mai multe detalii puteti sa accesati site-ul Shopping City Timisoara.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...