Noutati :

Echipa de fotbal Poli Timisoara isi incarca bateriile pentru sfarsitul sezonului

11 aprilie, 2018 - 04:01 PM
Autor: Carla Chiu      
Categorie: ECONOMIC
0

Lotul formației Poli Timișoara va fi prezent în data de 13 aprilie, de la ora 12.00, pe Calea Torontalului nr. 69, pentru a testa mai multe mașini electrice, ale unuia dintre sponsorii echipei, Vox Technology Park.

Automobilele electrice înseamnă evoluţie, ecologie şi tehnologie. În scopul promovării unui şofat responsabil atât pentru comunitatea locală, cât şi pentru mediul înconjurător, Clubul Poli Timișoara încearcă să încurajeze acest stil de condus ecologic şi se alătură campaniei demarată de VoxTechnology.

Vineri, sportivii pasionaţi de maşinile viitorului, precum Răzvan Raț, Mihai Roman dar și alți fotbaliști din lotul alb-violeților vor urca la volanul unui BMW I3 și vor experimenta un mod de condus eficient și silențios.

În prezent, Vox Technology Park susţine șofatul automobilelor prietenoase cu mediul înconjurător, punând la dispoziţia chiriașilor cladirii de birouri un serviciu inovativ de car-sharing.

“Timişoara a fost întotdeauna oraşul premierelor. Dacă în anul 1884, Timişoara devenea primul oraş iluminat electric din Europa, acum este momentul să începem să conştientizăm, din nou, că electricitatea este viitorul, iar într-un trafic supra-aglomerat, serviciul de car-sharing poate să reprezinte o soluţie. La finalul zilei de lucru, mai mulți colegi de serviciu pot rezerva o mașină pentru a merge împreună acasă, iar dimineața se pot întoarce la birou, cu același autoturism. În felul acesta, fluidizăm traficul, declară Vlad Vela, manager Vox Technology Park.

Mașinile pot fi alimentate gratuit de la prizele amenajate la Vox , în parcarea Modex, la aeroport, dar și în rețelele unor supermaketuri din Timișoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...