Noutati :

E oficial! Timisoara mai da un secretar de stat in guvernul Ciolos! In ce minister va activa?

2 septembrie, 2016 - 10:10 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Timisoara are al patrulea secretar de stat in guvernul tehnocrat al lui Dacian Ciolos.

Nicoleta – Claudia Moldovan, cadru didactic al UVT, a fost numita secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei, prin decizia Premierului Dacian Ciolos, la propunerea ministrului de resort, Mircea Dumitru. Ea va avea in portofoliu asigurarea si evaluarea calitatii atat in invatamantul superior, cat si in cel preuniversitar.

Decizia de numire a fost publicata in Monitorul Oficial, Nicoleta Moldovan ocupand functia cu data de 1 septembrie.

Marturisesc ca acceptarea acestei onorante functii, de Secretar de Stat in Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii stiintifice, este pentru mine o provocare si, in egala masura, o mare responsabilitate. Am acceptat aceasta propunere din dorinta de a fructifica in cadrul Ministerului, alaturi de alti profesionisti, experienta acumulata in domeniul asigurarii si evaluarii calitatii in invatamant. Consider ca activitatea manageriala desfasurata la nivel departamental in cadrul UVT, precum si cea realizata in calitate de expert evaluator ARACIS, ma aduc acum in postura de a contribui la dezvoltarea unei culturi institutionale a calitatii entitatilor furnizoare de educatie, care sa confere un grad de incredere ridicat procesului educational, de natura sa satisfaca standardele impuse de piata muncii”, a declarat prof. univ. dr. Nicoleta – Claudia Moldovan.

Si Florin Aurel Motiu, profesor universitar la UVT, Facultatea de Drept, ocupa de asemenea functia de secretar de stat, in Ministerul Justitiei.

In total, Timisoara are acum 4 secretari de stat. Pe langa cei doi profesori de la Universitatea de Vest, in Ministerul Sanatiatii activeaza Monica Grigore Althamer, iar in cel al Muncii Marcel Miclau.

CITESTE SI: Timisoara are inca un secretar de stat in Guvernul Romaniei!

CITESTE SI: Monica Grigore Althamer, ingerul pazitor al pacientilor sfidati de sistem, de la Timisoara – secretar de stat in Ministerul Sanatatii!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...