Noutati :

E oficial. Se muta Inspectoratul Scolar Timis. In locul lui se amenajeaza un hotel de lux

17 ianuarie, 2018 - 04:53 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Dupa ani de asteptare si tergiversari, Inspectoratul Scolar Timis pleaca din centru. Guvernul a aprobat darea unui imobil in administrarea Ministerului Educatiei, pentru ISJ la Timisoara.

CITESTE SI: Scurtatura nestiuta din Complexul Studentesc la Timisoara. Video

Astfel, pana la finalul anului, nu doar inspectorii scolari ce isi desfasoara activitatea in cladirea de pe CD Loga, ci si membrii Casei Corpului Didactic din Timisoara s-ar putea muta in cladirea in care a functionat Liceul Agricol din Timisoara.

Tot ce este de facut pentru ca aceasta cladire sa isi primeasca noii locatari este o recompartimentare a salilor de clase, pentru ca spatiile sa corespunda actualelor nevoi, si reabilitarea cladirii.

Locul in care a functionat Liceul Tehnologic Agricol Petru Botis din Calea Aradului are o suprafata de 31.312 mp, si a apartinut municipalitatii pana in urma cu aproape 2 ani.

Aici se afla mai multe imobile, iar intr-unul dintre ele, in care functiona liceul, de 4.314 mp se vor muta ISJ Timis si Casa Corpului Didactic.

Hotel de lux in centrul Timisoarei

Cladirea in care actualmente functioneaza Inspectoratul Scolar Timis a fost vanduta de catre Fundatia Caritatea catre o firma din Cluj, care vrea sa amenajeze aici un hotel de lux.

Surse din cadrul Inspectoratului Scolar Timis au declarat pentru opiniatimisoarei.ro ca reprezentantii firmei din Cluj au inceput deja sa ceara acorduri pentru schimbarea destinatiei cladirii. Imobilul nu va fi daramat pentru a face loc vreunei constructii moderne, ci din contra, va fi reabilitat si transformat intr-un hotel.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Sugerez primariei nici sa nu aprobe asa ceva. Imobilul poate fi reabilitat si sa ii se dea o cu totul alta destinatie. Hotel? Ba ati tras Ganja pe nas? Ati scapat de la ospiciu? Si cum pana mea o sa arate hotelul asta impropriu ,,de lux” auzi, o sa semene mai mult a camin sau internat. Are proiect tehnic sau autorizatie? Birocratie incrancenata dezvoltatorului!

  2. Cine este noul proprietar, o fi carpaci oare ?