E oficial! Inna in finala MTV European Music Awards

Inna a intrat oficial in lupta pentru trofeul Best European Act din cadrul EMA si se va lupta cu Afromental din Polonia, Dima Bilan din Rusia, Enrique Iglesias pentru Spania si Marco Mengoni pentru Italia. Duminica va incepe MTV EMA si vom putea vedea daca Inna va reusi sa aduca, pentru prima data in istorie, cel mai prestigios premiu muzical din Europa - Best European Act! De la ora 20.00 prezentatorii Alarma ProFM, Sara si Nicolai, vor prezenta cele mai tari, amuzante sau penibile faze de la editiile trecute EMA, iar VJ Oana va intra in direct de la Madrid pentru a ne aduce ultimele informatii. De la ora 21.00 va incepe Red Carpet Show, iar de la ora 22.00 MTV EMA 2010 va fi transmis, in direct, pe MTV si pe mtv.ro. [nggallery id=82] [youtube jbBxF1oObP0] [youtube mvipwGt102Y] [youtube q3NwJF28wjU] [youtube R2BESV0e-30] [youtube oo_NsiezPnc]

Inna a intrat oficial in lupta pentru trofeul Best European Act din cadrul EMA si se va lupta cu Afromental din Polonia, Dima Bilan din Rusia, Enrique Iglesias pentru Spania si Marco Mengoni pentru Italia.
Duminica va incepe MTV EMA si vom putea vedea daca Inna va reusi sa aduca, pentru prima data in istorie, cel mai prestigios premiu muzical din Europa – Best European Act! De la ora 20.00 prezentatorii Alarma ProFM, Sara si Nicolai, vor prezenta cele mai tari, amuzante sau penibile faze de la editiile trecute EMA, iar VJ Oana va intra in direct de la Madrid pentru a ne aduce ultimele informatii.

De la ora 21.00 va incepe Red Carpet Show, iar de la ora 22.00 MTV EMA 2010 va fi transmis, in direct, pe MTV si pe mtv.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.