E oficial: Facebookul dauneaza grav casniciei. Twitter si MySpace, mai putin

Facebookul este noul Moartea Pasiunii intr-o casnicie, arata statisticile avocatilor de divorturi din Statele Unite. Dusmani pentru casnicie, dar mai mici, se dovedesc a fi si MySpace sau Twitter.

S-a dus vremea scrisorelor dulci si compromitatoare, a urmelor de ruj pe gulerul camasii, marca inregistrata a affaire-urilor timp de secole, si a trecut si vremea emailului care arunca in aer dragostea afisata intr-o casnicie model. Acum Facebookul face oficiile de destramare a unei casnicii, facându-se responsabil pentru 66% dintre divorturi. O rata de succes enorma, având in vedere ca 80% dintre divorturile din Statele Unite au drept cauza infidelitati descoperite in retelele de socializare. MySpace e raspunzator doar pentru 15% dintre divorturi, iar Twitter-ul pentru 5%.

Raporturile intretinute de Facebook cu divorturile arata si in felul urmator: unul din cinci au legatura cu el, arata statistica Asociatiei Americane a Avocatilor de Divorturi, citata de dailymail.co.uk, iar motivele pentru asta sunt doua.  O data, Facebook-ul ofera oportunitatea unor flacari vechi, demult uitate, sa se reaprinda, dupa ani si ani in care fostii indragostiti n-au mai stiut nimic unul de altul. Apoi, in reteaua de socializare poti duce o viata imaginara bogata, lipsita de banalul, cotidianul, rutina si plictisul unei casnicii. „Nimic nu e mai seducator decât o fantezie, care intotdeauna e mai buna decat persoana pe care o ai pe facturi in fata ochilor”, spune pentru ABC News consilierul marital, Terry Real.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete


    Pareri

  1. Facebook –bata-l vina :}