E oficial! Chuck Norris vine in ianuarie la Timisoara impreuna cu Nicholas Cage

Celebrul actor Chuck Norris se va afla la Timisoara in luna ianuarie. Informatia a fost confirmata astazi de Teodor Ratiu, directorul OADOR Timisoara. Protagonistul sutelor de bancuri gustate din plin in toata lumea nu vine singur. Chuck Norris il aduce cu el si pe prietenul sau actorul Nicholas Cage intr-o campanie umanitara in Timisoara. Vedetele vor face donatii pentru copiii infectati cu temutul virus HIV si vor face o vizita micutilor de la Spitalul de Copii Louis Turcanu. Directorul Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului Timisoara spune ca nu a fost inca stabilita cu exactitate data la care va avea loc vizita starurilor, dar cu siguranta aceasta se va petrece in prima luna a anului viitor.  De altfel, in zilele urmatoare, Chuck Norris va primi intreg programul actiunii de la Timisoara. Nicholas Cage se afla si acum in Romania, unde filmeaza mai multe scene dintr-un viitor film. El se imparte intre Bucuresti si zona Transfagarasanului. Si-a adus si familia din America si se decalara incantat de Romania.

Celebrul actor Chuck Norris se va afla la Timisoara in luna ianuarie. Informatia a fost confirmata astazi de Teodor Ratiu, directorul OADOR Timisoara.
Protagonistul sutelor de bancuri gustate din plin in toata lumea nu vine singur. Chuck Norris il aduce cu el si pe prietenul sau actorul Nicholas Cage intr-o campanie umanitara in Timisoara.

Vedetele vor face donatii pentru copiii infectati cu temutul virus HIV si vor face o vizita micutilor de la Spitalul de Copii Louis Turcanu.

Directorul Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului Timisoara spune ca nu a fost inca stabilita cu exactitate data la care va avea loc vizita starurilor, dar cu siguranta aceasta se va petrece in prima luna a anului viitor. 

De altfel, in zilele urmatoare, Chuck Norris va primi intreg programul actiunii de la Timisoara.

Nicholas Cage se afla si acum in Romania, unde filmeaza mai multe scene dintr-un viitor film. El se imparte intre Bucuresti si zona Transfagarasanului.

Si-a adus si familia din America si se decalara incantat de Romania.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...