E oficial: Bon Jovi va concerta la Bucuresti in iulie

Bon Jovi va concerta in Piata Constitutiei din Bucuresti pe 10 iulie 2011, anunta site-ul formatiei, bonjovi.com. Nu de mult, au fost vehiculate informatii potrivit carora Bon Jovi urma sa concerteze in vara, pe stadionul Lia Manoliu, o reprezentatie care ar fi facut parte din turneul mondial The Circle Tour. Trupa este formata din John Bon Jovi (voce, chitara), Richie Sambora (chitara, backing vocals), Tico Torres (tobe, percutie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) si Hugh McDonald (bas, backing vocals). Grupul Bon Jovi are un stil muzical propriu, nascut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai "indulcite". Formatia a vandut peste 120 de milioane de albume in lumea intreaga, de-a lungul timpului. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) si "Keep the Faith" (1992). "The Circle", lansat in 2009, este cel mai recent material discografic al trupei. [nggallery id=31] <br>

Bon Jovi va concerta in Piata Constitutiei din Bucuresti pe 10 iulie 2011, anunta site-ul formatiei, bonjovi.com.

Nu de mult, au fost vehiculate informatii potrivit carora Bon Jovi urma sa concerteze in vara, pe stadionul Lia Manoliu, o reprezentatie care ar fi facut parte din turneul mondial The Circle Tour.

Trupa este formata din John Bon Jovi (voce, chitara), Richie Sambora (chitara, backing vocals), Tico Torres (tobe, percutie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) si Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Grupul Bon Jovi are un stil muzical propriu, nascut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai „indulcite”.

Formatia a vandut peste 120 de milioane de albume in lumea intreaga, de-a lungul timpului.

Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt „Slippery When Wet” (1986), „New Jersey” (1988) si „Keep the Faith” (1992). „The Circle”, lansat in 2009, este cel mai recent material discografic al trupei.

<br>

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...