Noutati :

E oficial: Adrian Bere ramane director la Directia de Mediu. Cine sunt ‘noii’ sefi din Primaria Timisoara?

21 septembrie, 2014 - 05:07 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Concursurile privind desemnarea unor noi sefi in cadrul directiilor din Primaria Timisoara s-a incheiat. De n-ar fi fost clare de dinainte, lucrurile s-au clarificat dupa sustinerea probei orale, care a constat intr-un interviu.

Adrian Bere, ajuns sef al Directiei de Mediu dupa plecarea lui Vasile Ciupa, ramane in continuare pe functie. De data aceasta director cu acte in regula, nu interimar. In ceea ce priveste Directia de Comunicare, aceasta va fi condusa de Alina Pintilie, care este totodata si purtator de cuvant al Primariei Timisoara. Cei doi au obtinut punctaj maxim la proba orala, 85 de puncte, si sunt admisi pe noile posturi.

In urma concursurilor organizate de primarie, si alte birouri din cadrul directiilor au sefi „noi”. De fapt, concursurile au fost castigate de cei care erau deja numiti pe posturi. Asadar, seful Biroului de Locuinte este Mihai Boncea, Biroul de Autorizare Activitati Comerciale va fi condus in continuare de Ilie Cosmin Petrovici, in timp ce Serviciul Juridic va fi condus oficial de Caius Sorin Suli. Sefia Biroului de Consultanta Juridica a fost castigata de Daniel Vacarescu, iar cea a Serviciului de Achizitii Publice de Corina Valerica Radu.

Cu totii semneaza acum contractele pentru noile posturi pe o perioada nedeterminata, ne-a spus Alina Pintilie, purtator de cuvant al primariei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...