E lege. Nu se mai dau ajutoare sociale celor care refuza un loc de munca

Presedintele Iohannis a semnat miercuri decretul ce prevede modificarea si completarea legii privind venitul minim garantat.

CITESTE SI: Cu lefurile angajatilor neplatite cu lunile, fosta conducere a Societatii de Transport din Timisoara a bagat bani in table noi pentru statiile de vaporase. De ce au fost schimbate 

Astfel, de acum, „refuzul unui loc de munca oferit sau refuzul de a participa la serviciile pentru stimularea ocuparii fortei de munca si de formare profesionala oferite de agentiile teritoriale pentru ocuparea fortei de munca atrage incetarea dreptului la ajutorul social”, noteaza Economica.net.

De asemenea, conform proiectului de modificare a legii, in situatia pierderii dreptului la ajutor social, familia sau persoana in cauza poate solicita din nou ajutor social abia dupa o perioada de 12 luni.

CITESTE SI: Nicolae Oprea este noul vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis 

Citeste mai mult pe Economica.net.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...