Noutati :

E gata repartizarea computerizata la liceu in Timisoara si in judet. Care au fost ultimele medii cu care s-a intrat la cele mai bune scoli

9 iulie, 2018 - 02:50 PM
Autor: Carla Chiu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Emotiile au luat sfarsit, pentru absolventii de gimnaziu. Listele cu elevii admisi la liceele din Timisoara si din judet au fost publicate, iar copiii pot afla la ce liceu au fost admisi, in cele din urma, din lista pe care au completat-o.

CITESTE SI: Inca o medie de 10 curat la Bacalaureat in Timis, dupa contestatii. Cati elevi au mai reusit sa promoveze examenul 

Astfel, lista completa cu elevii si liceele la care au intrat este acum disponibila AICI.

Elevii trebuie sa depuna dosarele de inscriere la scolile la care au fost admisi intre 10 si 13 iulie.

CITESTE SI: Veste trista pentru cativa elevi din Timis. Cum au picat BAC-ul la o saptamana dupa ce l-au promovat si cui i-a crescut nota de la 5.50 la 9.15 

La Colegiul National C.D. Loga, la Matematica Informatica, ultima medie cu care s-a intrat a fost 9.47. La Stiintele Naturii a fost 9.01, iar la Stiinte Sociale 8.74. La Filologie ultima medie cu care s-a intrat a fost 8.27.

La Liceul Teoretic Grigore Moisil, ultimul intrat la Matematica -Informatica a avut 9.15.

La Liceul Pedagogic Carmen Sylva, la Matematica-Informatica s-a intrat cu 9.13, ultima medie, la Stiintele Naturii 9.02, iar la Filologie 8.23.

La Colegiul National Banatean, ultima medie de intrare la Matematica-Informatica a fost 8.97, la Stiintele Naturii 8.85, la Stiinte Sociale 8.83 si la Filologie 8.19. De asemenea, la Stiintele Naturii in limba germana media ultimului admis a fost 5.37.

La Liceul Nikolaus Lenau, la Teorie Real Specializare Germana, ultimul admis a avut 9.11, iar la Stiinte ale Naturii 8.27. La Stiinte Sociale cu predare in limba germana, ultima medie a fost 6.93.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...