Noutati :

E GATA! A fost finalizat noul sens giratoriu de pe Calea Buziasului din Timisoara! Cum sunt amenajate, in premiera, pistele de biciclete? FOTO!

5 octombrie, 2015 - 09:13 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. S-au incheiat lucrarile la noul sens giratoriu amenajat pe Calea Buziasului, catre platforma Optica. Duminica au fost trasate marcajele, acesta fiind pregatit de inaugurare.

Lucrarea a fost una complexa, in cadrul careia s-a amenajat un nou sens giratoriu cu 4 intrari in sens si 4 iesiri din sens. De asemenea, s-a realizat si un drum de legatura cu lungimea de circa 300 de metri, cu o latime a partii carosabile de 7 m, 3,5 metri pe banda.

Parcarea cuprinsa in proiect are o suprafata de 8.580 de metri patrati si ofera 300 de locuri de parcare pentru autoturisme, din care 281 locuri obisnuite si 19 locuri pentru persoane cu dizabilitati.

Piste de biciclete, amenajate pe carosabil

buziasului-sens-giratoriu

De asemenea, este prevazuta si o parcare pentru biciclete cu 68 de locuri, dar si piste in ambele sensuri, late de 2,5 m, adica de 1,25 m pe sens, pe partea stanga a drumului de legatura nou amenajat. Pista e trasata intre carosabil si trotuar, fiind delimitata prin zona verde.
Trotuarele au o latime de 2,5 m.

sens-nou-buziasului-optica

Valoarea lucrarii, inceputa in primavara, este de 3,8 milioane de lei, bani din bugetul local.

FOTO: eyeinthesky.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. De unde e a treia poza?

  2. Va fi gata cand se va ridica santierul de acolo.
    Vezi prima poza, in dreapta jos: utilaje care blocheaza accesul, containere, mizerie, etc

  3. @gigi – poza e facuta dinspre Conti