Dusan Uhrin: „Echipa de acum e total diferita de cea din mandatul trecut”

Antrenorul Dusan Uhrin spune ca echipa pe care o are acum la dispozitie este total diefrita de cea de anul trecut. In bine nu in rau. Cehul spune ca jucatorii sai sunt mult mai motivati. “Cea de acum e total diferita de cea din mandatul trecut, e cu totul altceva. E un nou inceput pentru multi jucatori la aceasta echipa cu mine. Ce a fost, e istorie, in fotbal nu exista istorie. Fata de primul mandat acum echipa se vede ca vrea si mai mult sa lucreze si asta e foarte bine”. Tehnicianul cehilor spune ca principala sa grija in Spania va fi sa rezolve fazele fixe, capitol la care alb-violetii au fost deficitari in turul campionatului.

„Vom exersa fazele fixe. In principal trebuie sa ne gandim ca nu avem voie sa primim goluri. Dar exersam si trecerea rapida in atac. E o prostie ce s-a scris si spus in mandatul trecut cum ca jucam numai cu mingi lungi”. Cat despre viitoare sosiri in tabara banatenilor, Uhrin a spus ca inca mai asteapta fotbalisti. “Urmarim tot timpul jucatori dar stiu care e situatia financiara acum si de aceea nu pot sa spun daca mai avem nevoie de cineva. Dupa cantonamentul din Spania vedem daca mai trebuie adus cineva, mai este timp destul. Important este ca ce avem sa nu aiba probloeme de sanatate, sa nu apara accidentarile. Important este sa nu apara lucruri neprevazute dar suntem oricum pregatiti si reactionam”

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.