Noutati :

Dupa noi potopul. Dezastrul lasat in urma de o firma de constructii, amendat la Timisoara

1 octombrie, 2018 - 12:54 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMISOARA. Au terminat lucrarile, insa au lasat in urma lor dezastru. Este vorba despre muncitorii unei firme din Timisoara care, dupa ce si-au facut treaba, au plecat fara sa mai tina cont ca aveau obligatia sa si repare asfaltul pe care l-au distrus, dupa ce au incheiat lucrarea.

CITESTE SI: Se intoarce la frumusetea de odinioara. Inca un palat din Timisoara, ce face parte din zestrea de bijuterii a orasului, intra in renovare 

Politistii locali i-au amendat pe reprezentantii firmei inca in urma cu cateva luni, cand le-au si spus ca trebuie sa readuca asfaltul la starea initiala, imediat ce termina lucrarile. Iar acum, oamenii legii s-au intors, intr-un nou control.

„Lunile trecute trei firme au fost sanctionate, fiind intocmite 6 procese verbale de constatare a contraventiei pentru nesemnalizarea corespunzatoare a lucrarilor. In ultima saptamana s-au efectuat noi verificari la lucrarile respective, constatandu-se ca una dintre acestea, SC Axo-Util SRL, nu a respectat conditiile impuse in permisul de spargere, mai exact nu a respectat termenul de refacere a carosabilului pana la data impusa in permis, in doua locatii de pe str. G. Verdi”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Astfel, firma s-a ales din nou cu amenda, de data aceasta sanctiunea fiind de cate 2.500 de lei pentru fiecare dintre gropile lasate in asfalt.

Politistii precizeaza, din nou, ca toate lucrarile tehnico-edilitare care afecteaza domeniul public se pot executa numai dupa obtinerea permisului de spargere eliberat de serviciul de specialitate din cadrul Primariei, existand obligatia de a se respecta prevederile specificate in acesta, sanctiunile pentru nerespectarea lor fiind intre 1000 si 2500 lei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Majoritatea „lucrarilor de interventie” se finalizeaza astfel; lista ar epuiza spatiul disponibil si … nici nu stiu daca ar iteresa pe cineva (firmele de interventie si DMT-ul sigur nu). Daca ar exista „inspectorii de zona” cu sarcini concrete „pe teren” „multi morti ar fi dezhumati”