Opinia Timisoarei

Dupa cea de pe Budai Deleanu, o noua pista dubla de biciclete va fi facuta pe carosabil la Timisoara, in aceeasi zona. Foto

TIMISOARA. O noua pista de biciclete urmeaza sa fie amenajata in Timisoara, iar lucrarile demareaza din aceasta saptamana.

CITESTE SI: Ca-n filme. Penitenciarul Timisoara amenajeaza cea mai moderna inchisoare din Romania. Licitatie de aproape 12 milioane de euro. Cum va arata. Foto 

Pista va fi realizata pe strada Transilvania, cea care face legatura intre strada Budai Deleanu si bulevardul Dambovita.


Aici urmeaza sa fie reparat carosabilul si va avea un nivel ridicat in zona intersectiilor cu strazile Pogonici si Vulturilor.

De asemenea, vor fi inaltate trecerile de pietoni, vor fi refacute trotuarele si se vor monta borduri.

Pista de biciclete va fi una dubla si va fi amenajata pe carosabil, unde vor fi instalate si delimitatoare pentru siguranta.


Pista dubla este parte a unui culoar de mobilitate care va ajunge pana la pasarela pietonala si velo Gelu – Crizantemelor, aflata acum in constructie, si va fi conectata cu pistele de pe malurile Begai.

Va reamintim, in urma cu doi ani, Primaria Timisoara a amenajat o pista de biciclete pe strada Budai Deleanu, pe carosabil, desfiintand mai multe locuri de parcare aflate pe marginea soselei catre Freidorf.

Exit mobile version