Opinia Timisoarei

Dumbravita bate Ripensia Timisoara si este deocamdata cea mai buna echipa a Banatului

TIMIS. Daca in urma cu un an, CSC Dumbravita se afla la mijlocul clasamentului in Liga a 3-a, iata ca prezentul aduce echipa de langa Timisoara pe un loc bun din liga secunda, dar si calificata in grupele Cupei Romaniei! Cine ar fi crezut?!

CITESTE SI: 42 de ani de la o minune: Poli Timisoara elimina o campioana europeana, Celtic Glasgow. Video 

Pe un teren, care in timpul jocului s-a degradat rau si a facut mari probleme jucatorilor, Dumbravita a intalnit acasa in primul duel inter-judetean din acest sezon al ligii secunde Ripensia. Chiar daca meciul a fost disputat un gazon groaznic, meciul a avut ritm, pe cat se poate si s-au inregistrat destule faze de poarta.

Meci de uitat pentru Gabriel Stoi

Era clar ca cine va marca prima, va avea sanse mari sa castige meciul. A facut-o Dumbravita, care in minutul 9 a deschis scorul si practic a si inchis tabela. A fost o lovitura libera executata de Tismonar, dar deviata in propria poarta de Stoi. Capitanul Ripensiei avea sa aiba un meci de cosmar, pe langa faptul ca a fost decisiv la golul gazdelor, avand sa fie eliminat in prelungirile partidei.

Asadar, chiar daca ocazii au fost de ambele parti, Dumbravita s-a impus cu 1-0, si se afla la primele puncte obtinute pe teren propriu in liga secunda, succes ce o urca pe locul 12.

CSC Dumbravita: Trifon – Bura-Kot, Zurbagiu (cpt.), C. Toma – T. Bodri, Tanase, Martinov, Tismonar – L. Bodri, Paulevici, Pascalau
Au mai intrat: Ghinescu, Curea, Simon
Antrenor: Cosmin Stan

Ripensia: Dobre – Zamfirescu, Lalic, Tieranu, Gladun – Stoi (cpt.), Calin – Mihart, Zimta, Piftor – Gavra
Au mai intrat: Mogos, Vidrasan, Toroc, Fridrich, Morariu
Antrenor: Robert Ivan

In runda viitoare, CSC Dumbravita va juca in deplasare cu Metaloglobus Bucuresti, in timp ce Ripensia va primi pe teren propriu vizita Politehnicii Iasi.

Foto: Madalin Bunoiu

Exit mobile version