Opinia Timisoarei

Drumul de legatura pentru descarcarea de pe Autostrada Lugoj – Deva, gata de inaugurare, ar putea fi construit de Consiliul Judetean Timis

TIMISOARA. Consilierii judeteni au decis, de principiu, sa construiasca un drum care sa faca legatura intre Autostrada Lugoj- Deva si localitatea Ghizela. Deocamdata nu se stie cat va costa aceasta sosea.

CITESTE SI: In cateva zile se deschide primul lot din Autostrada Lugoj – Deva! Cand se taie panglica? VIDEO!

CITESTE SI: Lotul 1 de pe Autostrada Lugoj – Deva, parcurs in 13 minute. VIDEO filmat de un sofer. Cand se inaugureaza!

Cand se deschide circulatia pe autostrada Lugoj – Deva?

 

Consilierul judetean Traian Stancu a solicitat in plenul Consiliului Judetean Timis sa se construiasca acest drum de legatura cu autostrada, care va fi inaugurata, cel mai probabil la mijlocul lunii decembrie.

Probabil ca in jurul datei de 15 decembrie va fi inaugurat tronsonul acela de pe autostrada Lugoj- Traian Vuia care are 30 de kilometri, dar din care se vor putea folosi doar 10 km. Acest tronson de autostrada nu are descarcare pe drumul judetean al Ghizelei. Sa facem o descarcare macar provizorie„, a propus Traian Stancu.

Propunerea consilierului judetean a fost primita de presedintele CJT, Titu Bojin, care a propus ca CJT sa demareze discutiile cu reprezentantii DRDP Timis.

Deocamdata nu s-a stabilit nici ce lungime va avea acest drum, nici cat va costa si nici din ce bani s-ar putea face.

Exit mobile version