Noutati :

Drum NOU amenajat in parcarea Iulius Mall Timisoara! Cum ii ajuta pe soferi?

5 noiembrie, 2015 - 01:27 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Din aceasta saptamana, clientii care vin la cumparaturi la Iulius Mall Timişoara cu autoturismul au la dispozitie o noua bretea de trafic, care va facilita accesul clientilor in parcare. Astfel, datorita faptului ca lucrarile la prima cladire office United Business Center (UBC 2) din cadrul ansamblului multifunctional Openville, situata in zona adiacenta Iulius Mall Timisoara, avanseaza in ritm sustinut, parcarea centrului comercial va fi legata de Bulevardul Antenei printr-o noua cale de acces, provizorie.

Intrarea in parcarea Iulius Mall Timisoara, dinspre bulevardul Antenei, se facea, pana acum, pe langa perimetrul santierului cladirii  UBC 2. Pentru ca lucrarile de constructie au avansat, pentru a asigura accesul facil al celor care vin la cumparaturi sau distractie, a fost  amenajata o noua bretea de trafic spre si dinspre parcarea supraterana.

Soferii care vin dinspre strada Popa sapca spre Iulius Mall trebuie sa ajunga pana in actualul sens giratoriu de pe Bulevardul Antenei, sa-l parcurga pentru a ajunge pe celalalt sens de mers, apoi sa vireze  la dreapta pentru a intra pe noul drum spre parcare. La plecare, de pe drumul nou construit, se vireaza la dreapta spre pasajul Popa Sapca. Circulatia pe noul drum de acces este semnalizata, indicatoarele rutiere indrumandu-i pe soferi la intrarea si iesirea in si din parcarea supraterana.

drum-parcare-mall-timisoara
Noua cale de acces este provizorie si va fi deschisa pana la finalizarea  UBC 2.  Aceasta va avea o suprafata totala de 18.000 mp si 11 etaje, fiind prima dintre cele sapte cladiri de birouri clasa A din ansamblul urbanistic Openville la care au inceput lucrarile. Suprafata totala a componentei office va fi de 131.000 mp inchiriabili si va include cea mai inalta cladire de birouri din Romania, cu 155 m inaltime si 27 de etaje.

Lucrarile la UBC 2 au inceput in luna septembrie si se vor incheia pana la sfarşitul anului 2016. Tot pana atunci, se vor inaugura, in total, 33.000 mp de spatii office.

Prima faza de dezvoltare a ansamblului Openville va fi finalizata in ultimul trimestru din 2017 şi va cuprinde 80.000 mp de birouri clasa A, zona de retail şi cel mai mare parc suspendat din Romania.

Investitia este realizata de compania Iulius Management Center si se ridica la peste 220 milioane de euro, reprezentand cea mai mare infuzie de capital privat in sectorul de real estate din vestul tarii. Openville  este al doilea proiect de tip mixt din portofoliul companiei, dupa ansamblul urbanistic Palas Iaşi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...