Noutati :

Drifturi in noapte la Timisoara! Mai multi soferi si-au ambalat motoarele, pe polei, pana au scos foc pe toba. Vezi VIDEO!

11 decembrie, 2010 - 11:05 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
3

Au scos limbi de foc pe tevile de esapament de la bolizi, au facut piruete si derapaje controlate si s-au luat la intrecere! Totul la adapostul intunericului, intr-o parcare la iesirea din Timisoara.

BMW-uri, Audi sau Opel-uri! Zeci de soferi cu adrenalina in sange, se pare, au vrut sa profite de poleiul format noptile trecute de inghet si si-au scos masinile pentru un super spectacol nocturn. Cel putin asta demonstreaza mai multe filmulete postate pe youtube.

Pentru a nu pune in pericol circulatia si pentru a nu le tulbura somnul timisorenilor, soferii impatimiti ai distractiilor pe 4 roti au ales, pare-se, o  parcare privata de pe Calea Sagului, dupa cum reiese din explicatiile oferite de cel care a urcat video-urile pe faimoasa platforma youtube. Focul de pe toba a fost de departe cea mai mare atractie a noptii.
Show-ul a fost gustat din plin de asistenta, iar manevrele si demonstratiile soferilor au fost insotite de urale si aplauze.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. ba ce vrajeala de articol ieftin … ori nu esti sofer, ori te dau cu rolele, cum dracu sa zcri ca au facut drifturi pe polei cand scartaie cauciucurile masinii ? astea is filmari din vara !

  2. De ce esti rau si dai in acest reputat jurnalist auto al celui mai citit saptamanal din Banat. Oare daca nu era asa de iscusit in a manui condeiul l-ar fi primit la aceasta publicatie de prestigiu….. CONTEAZA

  3. bah… se vede la un moment dat un om de zapada :)))