Noutati :

‘Dresam rechinii din noi!’ Cel mai spectaculos curs de leadership premium se desfasoara la Timisoara

9 noiembrie, 2016 - 10:39 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Resursele umane si psihologia se impletesc intr-unul dintre cele mai interesante cursuri de leadership premium „prin inteligenta emotionala”, care are loc la Timisoara. O companie de Resurse Umane care activeaza la nivel national, cu sediul central in Timisoara, organizeaza un astfel de curs, care se desfasoara pe parcursul a doua zile.

Castigul celor care urmeaza modulul este acela ca ii pune in randul celor mai buni specialisti. Mai exact, participantii la curs sunt antrenati sa devina… autentici, fara sa vorbeasca in clisee, sa isi controloze emotiile si sa afle cum isi pot folosi „povestile” pentru ca oamenii sa creada si mai mult in business-ul pe care il promoveaza. De asemenea, participantii la curs pot invata cum sa isi asume riscuri si sa ia decizii folosind inteligenta emotionala sau cum pot sa creeze echipe performante si sa formeze viitori lideri.

„Trainingul nostru Premium de Leadership Motivational unde „dresam rechinii din noi” a venit din dorinta clientilor de a-si dezvolta viitorii si actualii lideri la un cost rezonabil, dar care sa aiba un impact mare si efecte imediate in randul liderilor si mai apoi in randul echipei pe care o coordoneaza. In acelasi timp, acestia isi doreau si sa poata face schimb de experienta cu alti lideri/directori de companii din alte medii de lucru, sa vada lucrurile si altfel. Asta ajuta enorm la dezvoltarea organizatiilor ulterior, dar si la cresterea motivatiei in cadrul echipelor. Am dezvoltat un training de 2 zile, interactiv, 100% practic, care a primit feedback pozitiv si dupa finalizarea si implementarea lui”, spune Geo Ivanov, CEO al companie de Resurse Umane Evolution HCC.

curs-hr-1

Cursul este structurat pe mai multe paliere, in care participantii pot afla o serie de informatii legate atat de organizatiile in care activeaza, cat si despre modul in care trebuie sa actioneze, in functie de tipologia fiecarei echipe si de angajati. De asemenea, sunt dezbatute stilurile de leadership, dar si factorii care contribuie la succesul unui lider, dar si cum se trateaza planurile dezvoltate pe termen lung.

Cursantii vor mai invata si cum trebuie delegate competentele in cadrul unei echipe, dar si cum sa ofere un feedback constructiv.

curs-hr-3

 

„Cursul se bazeaza pe studii de caz si scenarii practice, iar participantii beneficiaza si de materiale si carti. Au loc schimburi de informatii cu specialisti din domeniul HR, dar si cu lideri din diferite domenii”, spune Andreea Busecan, HR Business Partener al companiei, fiind Psiholog organizational, HR Consultant, Trainer si Coach, dar nu in ultimul rand Lider.

Andreea Busecan este si Directorul Diviziei de Produs, in care se dezvolta sisteme de retentie, motivare si evaluare de personal, dar si anumite trucuri folosite in interviurile pentru recrutarea angajatilor din top management, teste prin care pot fi prevazute deciziile viitoare pe care le vor lua managerii, dupa angajare.

Iata calendarul Trainingul Premium Plus de Leadership prin inteligenta emotionala!

– Sibiu in 17-18 noiembrie 2016,
– Timisoara in 7-8 decembrie 2016,
– Cluj – Napoca in 16-17 decembrie 2016

Mai multe detalii despre progam si parerile participantilor AICI!

Evolution HCC se extinde si in Moldova

Cu activitate la nivel national, dar concentrata in Cluj si Timisoara, compania Evolution HCC se pregateste de extindere si in zona de est a tarii, mai precis la Iasi.

„Zona Moldovei este in continua crestere de cativa ani, dar este ignorata de majoritatea investitorilor. Exista un potential uman enorm, oameni de foarte buna calitate din toate punctele de vedere, care au nevoie doar de ghidaj si de o pregatire adecvata pentru a performa. Sunt avizi dupa informatii noi si dornici sa se dezvolte dupa ultimele tendinte din strainante, dar operabile in Romania”, explica decizia de extindere Geo Ivanov, CEO al companie de Resurse Umane Evolution HCC.

Unul dintre motivele pentru care a fost luata hotararea extinderii in estul tarii e faptul ca serviciile companiei sunt deja solicitate, in mod repetat, de cei mai mari agenti economici din regiune.

„Potentialul enorm de pe piata muncii au simtit-o si multe companii multinationale care si-au deschis deja sedii in Iasi sau in vecinatate si avem clienti care ne solicita serviciile tot mai des. De la inceputul anului am hotarat sa ne extindem activitatea mai intens in zona Moldova printr-un birou regional la Iasi”, completeaza Ivanov.

Telul companiei Evolution HCC pentru urmatorii doi ani este unul si mai inalt. Reprezentantii firmei vor sa extinda operatiunile si in Europa, prin filiale in Londra sau Madrid.

„Lucram zilnic la crearea de noi sisteme de evaluare si motivare pe care le testam in laboratorul nostru din Cluj apoi le testam in cateva companii client care sunt de acord sa ne asigure suport. Ideea este sa putem verifica cat de mare este impactul unui produs, care sunt beneficiile si ce trebuie schimbat pentru ca acesta sa poata fi functional in cat mai multe companii cu diferite domenii de activitate”, conchide Geo Ivanov.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...