Noutati :

Drept la replica

13 octombrie, 2016 - 09:02 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

„DREPT LA REPLICĂ

În urma articolului apărut în ziarul Opinia Timișoarei, cu titlul “Cum pierde Consiliul Județean ultimul tren pentru Castelul Huniade? Anul 2021 ne va prinde cu o ruină în centrul Timișoarei!”, vă rugăm să publicați următorul drept la replică.
Articolul publicat de ziarul dumneavostră conține o serie de informații eronate care nu fac altceva decât să inducă în eroare cititorii. Mai întâi, autoarea articolului spune că actuala conducere a Consiliului Județean Timiș a renunțat la proiectul de consolidare a Castelului, unul de aproximativ 10 milioane de euro. Fals. Proiectul despre care se vorbește a fost inițiat și, în același timp, pierdut de fosta administrație județeană, fiind puși astfel în situația de a căuta soluții rapide pentru continuarea și finalizarea cel puțin parțială a lucrărilor.
Mai apoi, în același articol se spune că pentru finalizarea lucrărilor ar fi nevoie de 10 milioane de euro, însă în acest moment ne-am focusat pe aripa de nord-vest a clădirii care necesită o investiție de aproximativ 5 milioane de euro, sumă care va fi obținută din fonduri europene. În acest moment în Consiliul Județean se lucrează la documentația care trebuie depusă, termenul limită fiind 25 noiembrie. Deci, niciun tren nu este pierdut, așa cum spune titlul articolului dumneavoastră.
De asemena, în articolul la care ne referim, se spune că în cadrul conferinței de presă l-am contrazis pe președintele Sorin Grindeanu. Fals din nou, pentru că declarațiile mele sunt în concordanță totală cu cele ale președintelui Consiliului Județean Timiș care a susținut același punct de vedere: finalizarea aripii de nord-vest a Castelului, și chiar s-a implicat în rezolvarea cât mai rapidă a acestei probleme.
În aceste condiții, vă rugăm să publicați în ziarul dumneavoastră acest drept la replică, rolul său fiind de a îndrepta informațiile eronate apărute și de a informa corect cititorii.

Vă mulțumesc

Roxana Teodora Iliescu
Vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș”

Dreptul la replica pe care l-am publicat priveste articolul: Cum pierde Consiliul Judetean Timis ultimul tren pentru Castelul Huniade? Anul 2021 ne va prinde cu o ruina in centrul Timisoarei!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...