Noutati :

Draga timisoreanca, drag timisorean, (P)

23 septembrie, 2020 - 09:30 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ELECTORAL
9

Ai o singură zi să hotărăști direcția Timișoarei, al doilea tur de scrutin nu mai există. O zi cu șansa extraordinară de a reda acestui oraș, prin votul tău, mândria că noi, timișorenii, suntem primii. Mândria că nu ne mulțumim cu puțin și că orașul nostru poate redeveni un model pentru întreaga Românie. Nu-ți risipi votul, e contribuția ta la o nouă revoluție, a bunei guvernări, a regulilor și a seriozității.

În 27 septembrie, alegi între o Timișoară sufocată de mediocritatea și limitele actualei administrații și o Timișoară deschisă, conectată de valorile și resursele Europei.

Timișoara de astăzi este rezultatul a nouă secole de perseverență și inovație, ce au făcut ca-n mijlocul unei mlaștini să se nască un oraș viu și multietnic, peste care au trecut imperii.

A luat peste trei secole de muncă sisifică pentru ca mlaștina Banatului să devină o câmpie sistematizată, cu un oraș prosper în centrul ei.
Aproape două secole ca dominația otomană să fie înlăturată și orașul să își afirme vocația occidentală.
Încă două veacuri ca, dintr-un bastion militar strategic, Cetatea Timișoarei să devină un oraș al inovației și comerțului, condus de primari cu nume nemțești sau bulgărești, de maghiari sau români.

Dar, mai ales, a luat 5 zile și curajul a zeci de mii de oameni ca Timișoara să fie oraș eliberat de dictatura comunistă.

Acum, în 2020, ai o singură zi.

Alegi ca această energie și acest potențial să definească soarta orașului și a ta. Dacă vrei ca ambiția Timișoarei treacă dincolo de merge și așa sau măcar a făcut ceva.

Nu, nu mai merge și așa. Iar eu voi fi un bun primar al Timișoarei nu doar pentru că am învățat administrație de la cei mai buni din Europa. Voi fi cel care va spune, în fiecare zi, că putem mai mult. Vom deveni cel mai civilizat oraș din România nu doar pentru că vom avea servicii publice eficiente și de calitate, ci pentru că vom reclădi o comunitate bazată pe respect reciproc, pe responsabilitate proprie și pe încurajarea ideilor noi.

Revoluția, până la urmă, va începe nu doar în Primărie, ci cu fiecare dintre noi. Va începe, de fapt, cu votul fiecăruia dintre noi. Ține minte și că aceste alegeri sunt într-un singur tur. Ai o singură șansă de a alege cum vrei să fie orașului pe care îl iubești !

Eu sunt încrezător că vom câștiga deoarece cei mai mulți timișorenii au ajuns, din nou, în acel punct în care vor mai mult. Iar punctul în care timișorenii au vrut mai mult a fost întotdeauna punctul de început al unei revoluții. Acesta, acum, aici, este punctul în care începe, la Timișoara, revoluția bunei guvernări.

Te chem să fii parte a acestei revoluții! În 27 septembrie, votează Dominic Fritz la Primăria Timișoarei, votează Cristian Moș la președinția Consiliului Județean Timiș, votează Alianța USR PLUS la Consiliul Local și Județean!

Dominic Fritz,
Candidatul USR PLUS la Primăria Timișoara

Comandat de USR, publicat de RIPENSIS MEDIA TRUST SRL, cod mandatar financiar 21200251Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 9comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Bravo Dominic. Sper sa iesi primar sa ne scapi de „expertul in toate” si sa faci orasul asta verde, sa-i aduci din nou renumele de oras al parcurilor …. si nu doar in centru.

  • Robu numai are ce face cu banii primariei,a platit avionul ala vechi albastru cu 2 aripi sa steopeasca de tantari,am vazut cum stropea,iesea un lichid din diuzele de sub aripi. Sa.i spuna cineva lui Robu ca suntem in octombrie peste 1 saptamana si numai sunt tantari. Sau poate stropea cu aghesma sa.l voteze lumea.
   Asteptam sa trimita avionul peste Timisoara si de revelion,sa stropeasca,ca bani sunt,prosti si mai multi…

   • Am suportat toata vara tantarii,mai rezistam 2-3 zile cu ei,pana se raceste,dar milionul de euro trebuia cheltuit,nu ? De sambata vin ploile,inseamna ca dupa ploi Robu o sa mai scoata niste bani din visterie sa.i arunce prin diuzele avionului.

 2. Mesajul sau e ok dar din pacate pentru el observ in jur oameni multumiti de Robu ca a facut „ceva”, si care vor iesi la vot duminica ca sa il voteze, unii si pentru ca vor un roman la primarie. Doar printr-o minune va ajunge Fritz primar.

 3. DAR cred ca ne-ai înțeles greșit, sunt drukerii care înfig steagul !!
  Ia intra tu mai adînc în istoria noastră, sa vezi raportul de forțe intre imperiu roman si hoardele germanice … slower 🙂 fraiere !
  De ce nu-ti incerci tu norocul pa la Păltiniș înainte, asa sa-ti faci mina & cv pa $$ tai nu pe TIMISORENI.

 4. Gunoaie mai mari decât în presa locală din Timișoara nu găsești nici măcar între politicienii ciumei roșii.

 5. Euroak-bar ? Mata pa gheața !
  Te asteptam la … geanta mare de.aud 🙂

 6. Sper doar din tot sufletul să nu mai iasă nesimțitul din fruntea primăriei încă o dată câștigător!

 7. De ce nu esti angajat cu,carte de munca de 10 ani de zile?
  Ce experient ai ca sa poti conduce un oras ca si Timisoara?
  De ce nu vorbesti bine limba romana?
  Esti o marioneta ascunsa in spatele altor oameni