Noutati :

Dovada platii unei amenzi de circulatie se poate trimite pe e-mail la Politia Timis! Ce alte proceduri au fost simplificate?

30 august, 2016 - 02:48 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Mai multe proceduri au fost simplificate, astfel ca pentru obtinerea unor documente de la Politia Timis nu va mai fi nevoie sa mergem la posta ori la sediul inspectoratului.

Politia aplica o hotarare de guvenr privind stabilirea unor masuri de simplificare la nivelul administratiei publice centrale si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Atat copia actului de identitate, necesara obtinerii unor documente de la politie (cazier judiciar, avize, atestate etc.), cat si dovada platii amenzii de circulatie se pot trimite, scanate, pe adresa de e-mail a Inspectoratului de Politie Judetean Timis – [email protected].

Astfel, pentru a nu mai apela la serviciile postale sau pentru a nu va mai deplasa la unitatea de politie, trebuie sa transmiteti dovada platii amenzii la e-mailul unitatii.

De asemenea, nu mai este nevoie sa veniti cu copie xerox a cartii de identitate pentru a obtine documente eliberate de politie. Este suficient sa transmiteti copia scanata a documentului de identitate pe e-mailul inspectoratului de politie judetean.

Totodata, pentru obtinerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicita timbrul fiscal în valoare de 2 lei.

Certificatul de cazier judiciar se elibereaza, de regula, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitarii, în situatiile în care cererea este depusa în Romania.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Asta e simplificat?!
  Nu ar fi mai simplu sa apara direct in sistem ca fiind achitat? …just saying
  Numai in Romania e atata trambaleala aiurea, cand pot face un lucru bun de la inceput, sunt atatia oameni priceputi in ale IT-ului care ar putea face un program/platforma care sa fie o baza comuna, sa apara totul in timp real.
  Dar romanilor nu le plac lucrurile simple, totul trebuie sa fie greu si incet
  Parerea mea este ca nici peste macar 10 ani nu va fi mai bine, poate doar la fel sau mai rau
  Deschideti-va ochii si protestati activ.. cu fapte impotriva „lor”, traim cu minciuni, si iluzia ca maine va fi mai bine.