Doua zile fara apa, pe cateva strazi din Timisoara, dar si intr-o localitate din judet. Interventiile Aquatim

TIMISOARA. Se va intrerupe furnizarea apei, la inceputul saptamanii, in mai multe locatii in care Aquatim face interventii si spalari la retele.

Astfel, luni, in 31 iulie, intre orele 8-18 se vor executa doua conectari de conducte la intersectia strazilor Gheorghe Pop de Basesti si Garii. Lucrarile fac parte din proiectul “ CL12 Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Gheorghe Pop de Basesti si Garii.

Marti, in 1 august, intre orele 8-16 se va opri apa in Belint pentru spalarea bazinului de inmagazinare si a retelei de distributie. Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata„, transmit reprezentantii Aquatim.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.