Noutati :

Doua zile de sport, muzica si voie buna langa Timisoara! FOTO de la Zilele Dumbravitei si programul de duminica!

30 august, 2014 - 06:01 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMIS. Competitii sportive, raliuri automobilistice, un variat program artistic si de divertisment, multa muzica si distractie – de toate acestea vor avea parte dumbravitenii la aniversarea celor 123 de ani de atestare documentara a comunei.

Deschiderea oficiala a Zilelor Dumbravitei a avut loc azi dimineata, la ora 9, cu intrecerile sportive de tenis de masa, sportul fanion al dumbravitenilor.

Astfel, in sala de sport s-au desfasurat turnee atat pentru copii cat si pentru adulti. Reamintim ca ACS Dumbravita este Campioana Nationala la tenis de masa in Superliga Romaniei, iar Adina Diaconu s-a clasat pe locul 5 la JO de la Nanjing, China. La aceeasi ora 9 va incepe la stadion, traditionalul turneu de fotbal.

Programul zilei de sambata 30 august este unul mult mai dens, tot de la ora 09 a avut loc in parcul civic concursul de ciclism si de role, iar de la ora 12 iubitorii automobilismului au putut asista la o competitie de raliu pe macadam organizata in zona strazii Mures.

Actiunile si intrecerile sportive vor fi insotite si de Seara Tineretului ce va debuta la ora 18 si va continua cu dans si voie buna pana tarziu in noapte.

PROGRAMUL DE DUMINICA, 31 august
Intr-o atmosfera de sarbatoare, duminica 30 august vor fi primiti oaspetii si invitatii din tara si strainatate. La ora 11.30, va avea loc sedinta festiva a Consiliului Local Dumbravita dedicata sarbatoririi zilelor comunei.

In dupa-amiaza ultimei duminici de vara voia buna va pune stapanire pe centrul localitatii: de la ora 17 va incepe un program artistic de divertisment sustinut de cunoscutii si indragitii artisti Laura Laurentiu, Ciprian Pop si Milena taran, acompaniati de orchestra Asociatiei ProDatina condusa de Radu Ciucurencu. De asemenea, vor dansa Ansamblul de dans Dumbraviteana, Ansamblul de dans Vinga si Ansamblul de dansCaransebes.

De la ora 21.45 dumbravitenii si oaspetii lor vor fi invitati la un spectaculos foc de artificii.

Intrecerile sportive au debutat azi cu tenisul de masa si turneul de fotbal la ora 9, iar la ora 10 a inceput cursa de ciclism si role.

CURSA DE BICICLETE
Concurentii prezenti la cursa de biciclete s-au inscris pe categorii de varsta, astfel:
Grupa 2-6 ani: Mada Raisa Alexia, Erdely Andrei, Lorincz Kuna, Tomei Maria, Tomei Daria, Sandor Lucas;
Grupa 6-7 ani: Kopis Darius, Marin Maria, Veres Tunde, Lorincz Ervin si Kovacs David;
Grupa 8-10 ani: Mada Armin Darius, Lucas Levente, Antal Kevin, Kovacs Alexandru, Lengyel Antonela, Taraban Antonio, Flejer Paul, Ciser Eduard, Nagy Victor, Nitu Darius, Danciut Alexia, Sandor Rober, Smadu Cristian si Denes Lorand;
Grupa 11-13 ani: Denes Dana, Szabo Orsolya, Negrescu Alexandru, Landler Denisa, Caldaras Florin si Borbely Karla;
Grupa 14 ani: Bejan Petruta si Todea Claudiu

Concursul s-a desfasurat intr-o atmosfera tinereasca cu zambetul si voiosia copiilor care s-au intercut la modul serios. Toti au primit diplome si medalii iar locurile 1, 2 si 3 au primit si stralucitoare cupe.
S-au implicat in organizarea concursului consilierii Nagy Balas si Cservid Loredana inpreuna cu primarul Victor Malac si viceprimarul Miklos Arpad.

TENIS
La tenis au venit oaspeti si concurenti din Arad si din Serbia, s-au format grupe pe categorii de varste:
-categoria de varsta 5-7 ani
– categoria de varsta 9 -18 ani
-seniori
De la 9-12 vor concura juniorii , de la12-15, grupa mare, iar de la 15.30 seniorii.
Intre timp s-au decernat premiile la grupa 1-ctegoria 5-7 ani, Primarul Victor Malac, viceprimarul Miklos Arpad si antrenorul coordonator, doamna Nicoleta Husar au inmanat medaii, diplome si cupe celor mai tineri participanti la turneu, viitori purtatori de drapel pentru ACS Dumbravita. Locul I a fost castigat de Moldovan Dora.

FOTBAL
La fotbal turneul a demarat cu inscrierea a 16 echipe dispuse initial in 4 grupe. S-au inscris:
-gr 1 : Juventu, Turbo, Covaci, Sanda;
-gr. 2 : Pandurii, Antena 3, Speranta, Oxford;
-gr. 3 : Corona, Militienii, Hella, Old Boys;
-gr. 4 : ExtremaDura, Sandorfalva, Fc Dumbravita, Portocala Mecanica;

Castigatoarele in semifinale au disputat finala de la ora 16 30. In semifinale au jucat:
Turbo Dumbravita – Portocala Mecanica      5-0
FC Schipor Sandra – Extremadura Dumbravita   1-2

Fianala mica, pentru locurile 3,4 sa incheiat cu scorul de 5-1 pentru FC Schipor Sandra in defavoarea echipei Portocala Mecanica.

Asadar in finala au jucatTURBO Dumbravita- EXTREMADRA Dumbravita 0-2. Turneul a fost castigat ca si anul trecut, de echipa  EXTREMADRA Dumbravita.

Cel mai bun jucator al turneului a fost desemnat Vascko Emeric. Locul de cel  mai bun portar i-a revenit jucatorului Zoita Ciprian de la FC Schipor Sandra, iar golgeter cu 10 goluri marcate a fost jucatorul Jivan Florin.

A relatat Constantin Nicolae.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...