Doua transporturi agabaritice pe autostrada si drumuri nationale. Anuntul DRDP Timisoara pentru soferi

TIMIS. Doua transporturi care vin de la Nadlac vor trece miercuri pe Autostrada Vestului si pe drumuri nationale din Timis.

CITESTE SI: Putem merge pana in Serbia cu bicicleta, pe pista, in weekend. Programul punctului de trecere frontiera pe Bega pana in octombrie

Este vorba despre doua agregate de mari dimensiuni care vor traversa judetul si trebuie sa ajunga la Valcea. Soferii sunt sfatuiti sa circule cu atentie, avand in vedere viteza de deplasare a acestui transport.

In perioada 21 – 26 martie, se vor desfasura doua transporturi cu depasiri pe traseul: Nadlac II PTF – A1 – Holdea – DN 68A – A1 – DN 7 – Talmaciu – DN 7 Centura Calimanesti – DN 7 – Ramnicu Valcea – DN 67 – DN 64 km 107+800 (Chimcomplex Suc. Valcea). Vehiculele transporta cate un agregat.
Latimea maxima a vehiculelor este de 5,60 m, masa totala 130 tone, lungime 35 m, inalțime 4,45 m, viteza de deplasare urmand a fi adaptata conditiilor de trafic. Etapele de desfasurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutiera, care asigura însoțirea vehiculelor cu depasiri„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...