Doua tramvaie au deraiat si s-au ciocnit la Timisoara, in apropiere de Gara de Nord. Trafic dat peste cap

TIMISOARA. Incident in cartierul Iosefin, nu departe de Gara de Nord. Doua tramvaie au deraiat la intersectai bulevardului Dragalina cu Regele Carol.

CITESTE SI: O firma cu un singur angajat proiecteaza viitorul pod peste Bega si strada care sa lege B-dul Dambovita de zona Garii, la Timisoara. La pasajul Solventul, primele sapaturi… poate la primavara

Din primele date, la mijloc a fost vorba de o greseala facuta de unul dintre vatmani la schimbarea macazului, astfel ca cele doua garnituri, una de pe linia 8 si cealalta de pe linia 4, au sarit de pe sine si s-au ciocnit.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

In urma accidentului, tramvaiele s-au blocat si au dat traficul peste cap pe cele doua linii.

O echipa de la STPT a intervenit pentru repunerea celor doua tramvaie pe sine cu ajutorul unei macarale.

Ca urmare a unei deraieri petrecute pe bulevardul Regele Carol I, sensul de deplasare spre Gara de Nord, circulaţia mijloacelor de transport a fost afectată şi liniile care tranzitează zona au fost deviate, după cum urmează:
Liniile 1, 2 şi 4 spre Catedrala Mitropolitană – Piaţa Maria – Piaţa N.Bălcescu – Banatim,
Linia 7 – va întoarce în bucla din bulevardul Dâmboviţa, după care va urma traseul spre Piaţa N.Bălcescu – Piaţa Maria – Gara de Est,
Linia 8 va circula spre Piaţa N.Bălcescu – Piaţa Maria – Piaţa Traian – AEM -IOT.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile creat„, transmit reprezentantii STPT.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Sabin spune:

  Oricine a trecut strada in locul unde s-a produs deraierea a putut vedea de saptamani de zile cum sina de rulare e deteriorata. Chiar a mai fost o deraiere acum ceva timp. Dar dnii de la STPT nu s-au invrednicit sa faca reparatia. Intr-adevar e mai usor sa dai vina pe vatman. Au gasit acarul Paun.

 2. Dan A. spune:

  „nimeni nu a fost ranit” e ceva relativ. Am fost intr-un tramvai care a fost lovit de altul, in Piata Maria. Desi viteza a fost mica in momentul impactului, mai multi oameni au cazut pe jos. Eu stateam in picioare, tinandu-ma de bara de sus si am fost proiectat in barele din fata usii, si am cazut pe jos. Eram mult mai tanar, dar tot m-au durut coastele vreo doua saptamani. O femeie care statea langa cabina vatmanului avea sange pe fata. Nimeni nu s-a dus la spital, asa ca „nimeni nu a fost ranit”. In imaginile de mai sus se vede cum forta impactului a aruncat ambele tramvaie de pe sine, e imposibil ca nimeni sa nu fi fost traumatizat.

 3. Nume? spune:

  „Vatman” forever.