Doua spitale si sute de oameni raman fara apa calda si caldura la Timisoara

TIMISOARA. Apa calda si caldura vor fi oprite miercuri in mai multe zone din Timisoara.

CITESTE SI: Firma care incaseaza de la Primaria Timisoara 240.000 de euro ca sa faca documentatia pentru Magistrala Verde ii ‘intreaba’ pe timisoreni online cum ar vrea sa arate in viitor Calea Sagului 

Intre orele 8 si 20 apa calda si caldura vor fi oprite la mai multe puncte termice si vor fi afectate Spitalul Victor Babes si Institutul de Boli Cardivasculare, dar si timisorenii care locuiesc pe strazile: Dorobantilor, Lugojului, Simion Barnutiu, Telegrafului, Tibiscum, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazar, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei, in total un numar de 104 bransamente.

O alta intrerupere este programata in intervalul 9 – 17, din cauza unor interventii pe care le face compania de electricitate. Vor fi afectati consumatorii care locuiesc pe strazile: Cristalului, Intr. Vega, Oglinzilor, Bv. Sudului, Uranus, Maresal Constantin Prezan, in total un numar de 27 de bransamente.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.