Doua noi trenuri catre Budapesta cu plecare din Timisoara. O alta garnitura va opri in Gara de Nord in drum spre Ungaria

TIMISOARA. Finalul de an inseamna un nou mers al trenurilor, care va intra in vigoare din 12 decembrie si aduce si cateva noutati.

CITESTE SI: Romania se relaxeaza de sarbatori. Am putea scapa de masca in aer liber, cu exceptii. Program prelungit la magazine, revelion in strada 

Astfel, in noul grafic de circulatie al garniturilor CFR au fost introduse noi trenuri care vor face legatura cu capitala Ungariei.

Interregio 378 va pleca de la Timisoara catre Budapesta, iar Interregio 377 va circula pe ruta inversa.

O alta pereche de trenuri va fi introdusa pe relatia Craiova-Timisoara-Arad, iar garniturile vor avea indicativele 349, respectiv 348 pentru retur. La Arad urmeaza sa fie atasate vagoane care vin de la Cluj-Napoca, urmand ca trenul retur sa lase vagoane in Arad, care se vor intoarce in Ardeal.

In noul mers al trenurilor 2021-2022, care va fi valabil pana in data de 10 decembrie 2022, vor circula zilnic in medie 1200 de trenuri operate de CFR Calatori.

Brosura „Mersul Trenurilor de Calatori 2021-2022” va putea fi achizitionata din principalele gari si agentii CFR din Bucuresti si din tara la pretul de 19 lei. Deoarece conţinutul poate suferi modificari, calatorii sunt sfatuiti sa solicite informatii cu privire la mersul trenurilor de la statiile si agentiile CFR sau sa acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro.

Purtarea mastii de protectie la bordul trenurilor CFR Calatori este obligatorie pe toata durata calatoriei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...