Opinia Timisoarei

Doua noi sensuri giratorii vor fi construite la iesire din Timisoara

TIMISOARA. Doua noi sensuri giratorii vor fi construite de catre Consiliul Judetean Timis, la iesire din Timisoara. Proiectul este deja pe masa liderilor judetului.

CITESTE SI: ‘Soseaua Mortii’ ce duce la Timisoara. Topul drumurilor pe care au avut loc cele mai multe accidente grave, in Timis 

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro ca cele doua sensuri giratorii vor fi amenajate pe drumul judetean dintre Timisoara si comuna Giroc, intr-un orizont de timp de cel mult trei ani.

Avem prevazuta construirea a doua sensuri giratorii intre Timisoara si Giroc, in zona in care vom construi locuintele ANL si in zona in care va fi construita Sala Polivalenta. Prin aceste sensuri giratorii se va face accesul la cele doua obiective„, a declarat Calin Dobra.

CITESTE SI: Zburam din Timisoara in Antalya, Creta si Zakynthos vara asta, dar se pregatesc noi destinatii 

La Giroc, Consiliul Judetean Timis a primit 11 hectare de teren de la Ministerul Apararii Nationale. Aici vor fi construite, in prima faza patru blocuri ANL cu 88 de apartamente, jumatate dintre acestea fiind deja promise pentru angajatii MApN. In cea de-a doua faza, pe acelasi teren vor fi construite, de catre ANL case, care vor putea fi cumparate inclusiv cu credite imobiliare.

Tot la Giroc, Compania Nationala de Investitii are un proiect de ridicare a unei sali polivalente cu 16.000 de locuri.

Exit mobile version