Doua noi reactii adverse la vaccinul impotriva COVID 19. Aproape 300.000 de oameni au facut cel putin o doza, la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Au fost inregistrate doua noi reactii in urma administrarii vaccinului impotriva COVID-19, in Timis. Ambele usoare si de scurta durata.

CITESTE SI: Gata, e oficial! Scapam de carantina de noapte si de purtarea mastii in aer liber, din 15 mai. Sunt cateva exceptii. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis 

Potrivit DSP Timis, o persoana a avut o durere puternica in piept si transpiratii, insa aceste simptome au trecut rapid dupa administrarea unui tratament. In al doilea caz, o persoana a avut o reactie alergica la nivelul pielii, care a trecut dupa un tratament antialergic.

De la inceputul campaniei de vaccinare, in judetul Timis, s-au administrat 297.216 de doze impotriva virusului SARS-CoV-2, dintre care 126.269 doze de rapel.

Numai in ultimele 24 de ore s-au facut 3.982 de vaccinuri.

Vineri dupa-amiaza debuteaza Maratonul Vaccinarii la Timisoara, cand vreme de 3 zile, sunt asteptati 6.722 de oameni sa faca rapelul cu Pfizer, dar si doritori sa se imunizeze cu Johnson&Johnson, intr-o singura doza.

CITESTE SI: Porneste Maratonul Vaccinarii la Timisoara, intr-o atmosfera de spectacol. Concerte si expozitii, 600 de voluntari, Pfizer si Johnson&Johnson, analize gratuite 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Bia spune:

  Cred ca informatia din titlu e eronata: daca s-au administrat aprox. 300.000 de vaccinuri nu inseamna ca aprox. 300.000 oameni au fost avccinati, daca 126.000 au facut rapelul…

 2. gusteru spune:

  Aritmetica de clasa doua prezinta multe taine pentru foarte multi.
  Avem pe la 175 000 de oameni per total cu doua si cu o doza.
  Dar pina la 800 000 din care scadem copiii pina la virsta de 12 sau 14 ani va mai curge multa apa pe Bega.
  Dar vedem un fapt pozitiv eforturile autoritatilor de a accelera campania de vaccinare,de acum depinde doar de populatie.

 3. No ca nu-i bai spune:

  Vaccinare gratuita doar cu buletinul in atmosfera de concert si analize gratuite pentru depistare boli cronice.Dupa vaccinare – reactii alergice,dureri in piept si transpiratii…TRATATE…dar pe BANI.Please Welcome!

 4. Supapa spune:

  Matematica joaca feste.
  Sunt 170000 cu cel putin o doza.125000 cu rapel.

  300000 nu se va ajunge in Timis anul asta