Noutati :

Doua medii de 10 curat la Bac, dupa contestatii. Liceele din Timisoara cu promovabilitate de 100%

1 iulie, 2022 - 11:27 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Doi absolventi de liceu din Timisoara au reusit sa obtina media 10, dupa ce au depus contestatii la Bacalaureat. Flutur Mihail, de la Liceul Grigore Moisil, si Petrescu Amina Dorothea, de la CD Loga, sunt cei doi elevi care au primit notele maxime.

CITESTE SI: Se apropie de 1000 cererile de debransare la Timisoara. Reprezentantii Colterm linistesc populatia anuntand ca acum au un stoc de carbune ce asigura incalzirea orasului pentru… 10 zile, dar ca acesta va creste

De asemenea, dupa solutionarea contestatiilor, procentul de promovabilitate a crescut pentru judetul Timis cu peste 2,5 puncte, iar in doua licee din Timisoara, Grigore Moisil si Shakespeare, toti elevii au promovat examenul.

Dupa contestatii, 112 note au ramas nemodificate, aproape 500 de lucrari au primit punctaje mai mici si 1130 de note au fost modificate in sus. La proba de Limba romana, 19 elevi au luat nota 10 curat, in timp ce la Limba materna au fost 3 note de 10. La Matematica au fost obtinute 86 de note maxime, in timp ce la Istorie, 36 de copii au luat 10. Alti 111 copii au primit nota 10 la proba la alegere a profilului.

Astfel, procentul de promovabilitate la Bacalaureat, in Timis, este 71,65%.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...