Noutati :

Doua localitati din Timis vor ramane fara apa rece! Care este cauza?

25 februarie, 2017 - 08:09 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. In programul de mentenanta preventiva a retelelor de apa sunt planificate, saptamana urmatoare, spalari ale conductelor si rezervoarelor de inmagazinare.

CITESTE SI: Dragostea se regaseste si in arhitectura, la Timisoara! Redescopera cladirile gemene ale orasului, de Dragobete! 

Pe durata acestor lucrari, se va intrerupe furnizarea apei in Satchinez, luni, 27 februarie, intre orele 9.00 si 15.00, si in Hodoni, marti, 28 februarie, in acelasi interval orar.

La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu se foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Se TAIE toti salcamii de pe cel mai frumos bulevard din Timisoara! De ce e musai sa fie retezati copacii si ce se pune in locul lor? 

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesitatile pe perioada anuntata.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor