Noutati :

Doua linii de autobuz RATT se prelungesc in Timisoara! Vezi noile trasee!

30 iulie, 2014 - 11:02 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Luna august aduce noi schimbari in circulatia autobuzelor RATT in Timisoara! Doua curse isi vor prelungi traseele si vor avea acelasi capat de linie.

Astfel, de la 1 august, liniile 28 si 29 autobuze vor circula din nou pana la statia V. Economu care va fi capatul de linie pentru ambele trasee.

Astfel, traseul liniei 28 se prelungeste de la statia Uzinei pe Calea Dorobantilor, intersectia V. Economu, strada Palmierilor, strada Matasari si strada Uzinei. Statia Matasari dupa intersectia cu strada Lalelelor se desfiinteaza. Cealalta portiune de traseu de la statia Uzinei la strada titeica ramane neschimbata.

De asemenea si linia 29 isi reia traseul de pe strada Aleea Ghirodei, pe strada Matasari, Calea Dorobantilor pana la intersectia V. Economu, pentru a reveni pe vechiul traseu pe strada Palmierilor, Aleea Ghirodei pana la statia Ialomita.

Autobuzele vor opri in toate statiile de pe traseu.

Portiunile dintre strada Uzinei, respectiv Aleea Ghirodei si V. Economu au fost intrerupte pentru autobuzele 28 si 29 in perioada lucrarilor de modernizare si de extindere a retelelor de apa si canalizare de pe Calea Dorobantilor pana la sensul giratoriu Aeroport si pe strada Palmierilor.

Autobuzul M 35 care asigura legatura dintre Timisoara si Giarmata Vii, si care a fost de asemenea deviat din cauza lucrarilor din intersectia Modern, revine pe traseul de pe Calea Dorobantilor, Aleea Padurea Verde, Giarmata Vii si retur.
Orarele liniilor 28, 29 si M 35 raman neschimbate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...