Noutati :

Doua comune mari din Timis raman fara apa. Cat dureaza intreruperea?

5 aprilie, 2017 - 09:47 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Se va intrerupe alimentarea cu apa in localitatea Sag, joi, 6 aprilie, intre orele 9-16, spentru spalarea rezervorului de inmagazinare a apei. Programul de spalare a sistemelor de alimentare cu apa urmareste sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si este o parte a activitatii desfasurate de Aquatim pentru mentenanta preventiva a retelelor de apa.

De asemenea, in data de 6 aprilie, intre orele 9-17, se va intrerupe furnizarea apei reci in localitatea Lovrin, din cauza intreruperii energiei electrice la forajele de apa care alimenteaza localitatea. Furnizorul de energie electrica a planificat in acest interval orar lucrari de reparatii, insa, in caz de vreme nefavorabila acestea vor fi reprogramate.

La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, se recomanda clientilor sa nu se foloseasca apa in scopuri menajere, pâna la limpezirea ei completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesitatile pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...