Dorel, in misiune pe Calea Torontalului! Abia s-a asfaltat ca muncitorii s-au si apucat sa sparga! Traficul in zona e un calvar

TIMISOARA. Cosmarul soferilor la iesirea pe Calea Torontalului se prelungeste in aceasta primavara. Cel putin, pana cand angajatii unei firme de constructii vor termina de reabilitat strada. Astazi s-au reapucat de lucrari si ore bune au trudit sa sparga ce au asfaltat in toamna.

„A trebuit sa spargem din cauza vremii. Nu  am apucat in toamna sa turnam ultimul strat si au aparut fisuri. Dupa repartiile de acum, vom turna si ultimul strat de asfalt”,  spune unul dintre muncitorii aflati pe santier.

Treaba celor care refac asfaltul turnat acum cateva luni ii scoate din sarite soferii nervosi care sunt nevoiti sa faca adevarate slalomuri printre gropile, jaloanele si gramezile  de bitum de pe Calea Torontalului.

„Nu pricep cum Dumnezeu bagi o caruta de bani, apoi te pui si-l refaci”? se intreaba unul dintre soferii care a trecut prin calvarul traficului.

„Lucrari proaste… cine stie pe ce criterii se iau ca sa se repare de la un an la altul ca sa incaseseze o caruta de bani. Parerea mea, e nasol”, adauga alt sofer furios.

„Nu e normal deloc ce se intampla, pentru ca numai ce a trecut iarna. Nici doua luni nu a durat”, adauga un alt conducator auto.

„Parerea mea e ca lucrarea e de proasta calitate. Bitumul banuiesc ca nu are aditivii ca sa reziste la gerul de peste iarna. Ce sa zic nu se lucreaza ca lumea”, sustine si un localnic din zona caii Torontalului.

Reprezentantii primariei, nemultumiti ca nu s-a terminat asfaltarea pana in decembrie pe Torontalului

„Din cauza iernii foarte grele care a fost, stratul de binder s-a uzat. Acum ei trebuie sa-l refaca pe banii lor pe cheltuiala lor, nu ma intereseaza. I-am rugat sa-l termine cat mai repede. In zilele urmatoare speram sa termine si restul lucrarii pe care-l mai au de facut, si apoi vom vedea. Eu sunt nemultumit ca ei s-au angajat ca pana in decembrie termina tot, inclusiv startul de asfalt si de abia l-au terminat pe cel de binder”, spune viceprimarul Sorin Grindeanu.

„Pe Calea Tornotalului au inceput lucrarile. Trebuie sa termine lucrarea in luna iulie. Ce se intampla acolo este treaba firmei. Pe noi nu ne intereseaza. Ei au un termen de predare a lucrarii pe care trebuie sa-l respecte. Atunci facem receptia, daca e ok, e ok, daca nu, vedem”, a declarat Flavius Boncea, purtatorul de cuvant al Primariei Timisoara.

Lucrarile de reparatii la soseaua de pe Calea Torontalului au inceput la mijlocul lunii septembrie, urmand a fi terminate in opt luni.

Lucrarea costa 5,8 milioane de lei plus TVA.

FOTO: Dariana Dragos

Video-ul nu poate fi incarcat.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Marius spune:

    cum ramane treaba cu acele camere video prezentate cu mare fast anul trecut? gata? a venit Lucian C a dat tainul si s-a linistit vicele Grindeanu? asa spun unii din primarie