Noutati :

Dominic Fritz, o noua plangere in instanta? Ce-i cere sindicatul Primariei Timisoara sa dezminta

21 ianuarie, 2022 - 01:52 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Sindicatul din Primaria Timisoara ameninta cu un nou proces. De data aceasta, cel vizat este chiar primarul Dominic Fritz, care este acuzat ca a calificat membri ai sindicatului drept ‘mici feudali’, iar organizatia ca fiind dubioasa si ‘care face afaceri cu imobile de lux pe litoral‘ si ar fi facut ‘campanie, pe fata, in 2012, fostului primar Nicolae Robu‘.

CITESTE SI:  Cadou de la administratia Fritz pentru firma unui USR-ist din Ciacova – contractul de 25.000 de euro pentru o documentatie in Piata Victoriei din Timisoara

Sindicatul Salariatilor din Primaria Timisoara cere ca toate aceste afirmatii sa fie retrase, iar un anunt de dezmintire sa fie postat pe pagina de facebook a primarului, dar si intr-o publicatie de larga audienta, in caz contrar, se va indrepta spre instanta.

Va solicitam:

(1) Retractarea alegatiilor de mai sus, ce aduc atingere imaginii sindicatului, postate pe pagina dumneavoastra personala de pe reteaua de socializare Facebook in data de 10 ianuarie 2022.
(2) Publicarea declaratiei de retractare pe pagina dumneavoastra personala de Facebook, pentru o perioada de 30 zile si intr-un cotidian de larga audienta”, se arata in solicitarea transmisa de sindicat primarului Dominic Fritz.

Daca nu se va conforma cererii, Sindicatul ameninta ca va intenta un proces civil pentru constatarea prejudiciului de imagine, dar si pentru a cere daune morale din partea primarului Dominic Fritz.

,

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Adevarul supara.cam fiecare din primarie leneveste cam 30 la%din timp,au cite o mînăreală din banii statului.cred ca dupa 10 ani pe o functie aut si alul in locul lui.salariatii primariei se cred in comunism.are dreptate primarul.