Noutati :

Doliu la Muzeul National al Banatului. S-a stins un mare istoric

9 noiembrie, 2018 - 09:11 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Angajatii Muzeului National al Banatului sunt in doliu. S-a stins unul dintre cei mai apreciati istorici de arta, care si-a pus in slujba institutiei 30 de ani din viata dedicati cercetarii.

Colectivul Muzeului National al Banatului isi exprima profundul regret pentru incetarea din viata a doamnei Adriana Buzila, prestigios istoric de arta.
In cei 73 de ani de viata, a desfasurat cu daruire o activitate de peste trei decenii in institutia noastra, având sentimentul ca nicaieri ca aici, in aria de spiritualitate banateana, vocatia sa de artist cercetator nu s-ar fi simtit mai solicitata si mai in elementul ei.

Muzeul National al Banatului ii multumeste pentru anii daruiti acestei institutii, pentru care va ramâne un model de profesionalism, demn de urmat pentru generatiile actuale.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!„, transmit reprezentantii Muzeului National al Banatului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...