Opinia Timisoarei

Doi timisoreni si-au facut…un podet privat! Prefectul vrea sa il demoleze, deoarece este construit ilegal

TIMISOARA. N-au mai asteptat dupa autoritati!  Doi locuitori ai cartierului Cora de la marginea Timisoarei, in Dumbravita, au construit un pod intre cele doua localitati peste un sant de desecare. Constructia nu respecta legea, astfel ca prefectul Mircea Bacala vrea s-o demoleze.

Este un caz unic in tara, spune Mircea Bacala, prefectul de Timis. „Doua persoane fizice sunt proprietarele unui pod intre Timisoara si Dumbravita”, a anuntat prefectul.

Problema este ca certificatul de urbanism eliberat pentru constructie este incomplet, iar autorizatia de constructie nu respecta documentatia de urbanism. Mai mult, podul este la 2 kilometri distanta fata de amplasamentul prevazut in documentatie.

„Podul este finalizat in proportie de 90%, iar acum lucrarile s-au sistat. Voi cere anularea autorizatiei de construire, daramarea podului si construirea lui pe locul unde exista autorizatia. Fiind proprietari ai podului, pot pune bariera cu taxa la intrare in cartier. Va dati seama ce scandal va fi atunci? Acest pod trebuie construit unde a fost autorizat”, a mai spus Bacala.

Podul are, conform prefectului, 5 metri lungime si 4 latime.

Exit mobile version