Doi elevi eliminati la ultima proba a examenului de Bacalaureat din Timisoara. Alti 113 nu s-au mai prezentat

TIMISOARA. S-a incheiat, joi, ultima proba a examenului de Bacalaureat, sesiunea de vara. Aceasta nu a fost lipsita de incidente.

CITESTE SI: Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Nationala. O singura medie de 10 curat la Timisoara 

Doi elevi au fost eliminati din examen, la Timisoara. Unul a sustinut examenul la Biologie vegetala si animala, iar cel de-al doilea la Fizică – profil tehologic. Ambii aveau asupra lor casti cu ajutorul carora au incercat sa afle raspunsurile corecte.

De asemenea, alti 113 elevi nu s-au mai prezentat la aceasta proba a examenului de Bacalaureat. Cei mai multi dintre ei, 40, ar fi trebuit sa sustina examenul la materia Geografie.

Urmeaza ca in data de 8 iulie sa fie afisate rezultatele la probele scrise (pana in ora 12.00), iar depunerea constestattlor se poate face in intervalul orar 12.00 – 18.00. In perioada 9-11 iulie are loc solutionarea contestatiilor, iar in 12 iulie se vor afisa rezultatele finale ale acestui examen.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.